RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

philips

Sorter efter

Philips skaber belysning til hele hjemmet

Med Philips store udvalg af lamper kan du skabe lys i alle rum. Fra gulvlamper og vægbelysning til loftspendler og bordlamper. Find den perfekte stemning til et bestemt rum, fra varm og hyggelig belysning i stuen til klar og energigivende belysning til badeværelse og køkken. Med Philips kan du skabe en helt individuel belysning i dit hjem.

Philips har også et stort udvalg af lyskilder. Det omfatter LED- og halogenpærer samt lysstofrør til hjemmet, kontoret, bilen m.m. De fås i et imponerende udvalg af former, stilarter og armaturer. Hvad enten du ønsker at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, styrke dit arbejdsområde, udforske hvordan farver skaber stemning, fuldende din indretning eller blot spare energi og penge i husholdningen – så er der noget for dig.

Philips Hue – Intelligent lysstyring

Philips Hue tilbyder et bredt udvalg af intelligente lyspærer, lamper, armaturer og tilbehør. Philips Hue er verdens førende indenfor tilsluttede belysningssystemer til hjemmet. Produktserien inkluderer LED-Lamper, sensorer og kontakter, og fungerer med flere end 750 tredjeparts apps. Byt dine eksisterende lamper til Philips Hue, tilslut din Hue-bro til routeren og download Philips Hue appen for nemt at styre lyset fra dine smarte enheder - selv når du ikke er hjemme. Nu kan du også styre dine lamper med stemmen. Philips Hue fungerer med alle de største stemmeassisterende brands på markedet. Herunder Google Home, Alexa og Apple Home kit.

Siden lanceringen af Philips Hue i oktober 2012 har Signify opfordret virksomheder til at udvikle Philips Hue-enheder, apps og systemer. Med alt lige fra tredjeparts apps, online-tjenester og hjemmeprodukter giver Philips Hue dig mere end bare belysning – og det er kun fantasien, der sætter grænser.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk