RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

LÆKRE HAVEMØBLER TIL DIN TERRASSE

SKABT TIL DEN DANSKE SOMMER

BLIV INSPIRERET

GRILL GRILL - EN NY GRILLKLASSE ER SKABT

Se hvordan du steger den perfekte steak på grillen, laver den sprødeste pizzabund eller nyhederne fra vores eget mærke GRILL GRILL.

SE MERE

LYS SKABER STEMNING

Når vi indretter vores hjem, er det vigtigt at tænke belysning ind

BLIV INSPIRERET HER

NYD LIVET I HAVEN

Indret med drivhus, højbede eller måske et anneks?

FIND INSPIRATION HER

ÅRETS FARVE 2020 CHINESE PORCELAIN

Indret med en opsigtsvækkende, men behagelig blå

BLIV INSPIRERET

XL-FARVESHOP

Vi har gjort os umage med at skabe den bedste farveshop til dig.

LÆS MERE

FÅ EN LÆKKER TERRASSE

Find inspiration til hegn, belægning og indretning

BLIV INSPIRERET

STILSIKRE ITALIENSKE FLISER TIL DIT HJEM

Inspiration til din indretning

LÆS MERE

Inspiration til indretning

Hvis du ønsker at få det allerbedste ud af et rum, er indretningen af lokalet helt afgørende. Ved hjælp af den rigtige boligindretning kan du opnå lige præcis den stemning og atmosfære i rummet, som du ønsker.

Mere end blot opholdsrum

For nogle mennesker er hjemmets rum først og fremmest opholdsrum. Det gælder fx badeværelset. Mange betragter blot badeværelset som et sted, hvor man går i bad, børster tænder og vasker sig. Men hvorfor ikke indrette badeværelset til et spændende og attraktivt rum, hvor du og dine gæster nyder at være?

Det kan vi hjælpe dig med på denne side. Her kan du finde masser af inspiration og produkter til at forvandle dit husets rum til rum, du nyder at være i. Her kan du finde inspiration og produkter til ændring væggenes farver, spændende materialer til gulvet og god belysning.

Ændr stemningen i et rum

Vidste du fx, at du kan få et rum til at virke mere åbent og indbydende ved at ændre væggenes farver? Ved hjælp af farverne kan du også påvirke, om rummet virker mindre eller større, end det reelt er.

Lyse farver får typisk rummet til at virke større og mere åbent. Ønsker du derimod at opnå en hyggelig og mere intim stemning i badeværelset, kan du vælger mørkere og mere varme farver.Vægbeklædningen har også stor betydning. Hvis du vælger at lade væggene have en helt glat beklædning, opnår du et meget anderledes udtryk, end hvis du giver dem en rustik beklædning.Endnu en vigtig faktor er dit valg af møbler og udsmykning.

Se på helheden

Men uanset hvad du vælger, er det vigtigt at du ser på helheden i stedet for kun på de enkelte dele og områder i et rum. Jo bedre de forskellige elementer i rummet går i spænd, jo bedre et helheds indtryk får man også af det. Hvis du vil have store, rustikke og mørke fliser til gulvet kan du vælge en lidt lysere farve til væggene. Ellers kommer rummet let til at virke meget mørkt. Samtidig bør væggene og gulvet virke godt sammen, så de ikke fremstår i to vidt forskellige og modsatsrettede stilarter.

Det er også vigtigt, at rummets interiør er i en stil, der matcher gulvet, loftet og væggene. Er dine møbler fx i en minimalistisk stil, kommer de let til at clashe med væggene og gulvet, hvis disse er i en mere traditionel stil. Derfor er det meget vigtigt at tænke på helhedsindtrykket.

Belysningen

Et ofte overset punkt er belysningen. Med en god belysning kan du gøre meget for at opnå den atmosfære, du gerne vil have. Men igen er det vigtigt at tænke på helheden.

Har du valgt varme farver til dine vægge og til gulvet, giver det god mening også at vælge lamper, der afgiver et varmt og diffust lys. Hvis du fx vil have et godt arbejdslys i badeværelset, når du vil lægge makeup eller barbere dig, bør du vælge pærer med en høj kelvin og lumen værdi. Så kan du klart se i spejlet, hvad du laver.

Alt til din indretning

Her på webshoppen kan du finde masser af inspiration til at indrette dit hjem, så du opnår den stemning og atmosfære, du vil have. Her er det let at bestille alt, hvad du har brug for til at indrette hjemmets rum.

God fornøjelse!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk