XL-BYG logo

Rum

RUM er maling og træbeskyttelse i god kvalitet udviklet af førende eksperter. RUM malingserien omfatter loft-, væg- og træ- og metalmaling. Med andre ord: alt til farverig forskønnelse af dit hjem - til både små og store projekter. RUM kan tones i mange farver. Bestil online eller kontakt din lokale XL-BYG og få råd og vejledning.

14 produkter

Viser 14 ud af 14 produkter

RUM maling sikrer et godt resultat – både indendørs og udendørs

Uanset om du skal male inde eller ude, så finder du en RUM maling, der passer til dine behov. Til stuen, værelserne eller andre indendørs rum, du skal give en ny farve eller bare genopfriske med en ny omgang maling, skal du have fat i RUM vægmaling glans 5 og glans 10 (også omtalt som RUM 5 maling eller RUM 10 maling). Begge størrelser og glansgrader fås også i RUM Eco maling, som har EU's miljøblomst, da den bl.a. har en bedre dækkeevne og derfor er mere miljøvenlig, eftersom du ikke behøver bruge lige så meget maling.

I vores malerafdeling kan du naturligvis få blandet malingen i den tone, du ønsker.

Du kan tone RUM i mange farver. Se de flotte RUM farvekort til inde og ude.

RUM træbeskyttelse er kvalitet, du kan stole på

Står du med udendørs træværk, der skal modstå det våde og blæsende danske vejr, kan du trygt vælge RUM træbeskyttelse. Her kan du vælge mellem både dækkende RUM træbeskyttelse og RUM transparent træbeskyttelse. Begge kan tones i et væld af farver.

Trænger din træterrasse til en omgang olie, findes også RUM terrasseolie, der er en specialudviklet og hurtigttørrende olie specielt til formålet.

Skabt til gør-det-selv-folket

Ud over RUM træbeskyttelse og vægmaling, kan du også få RUM loftmaling, vinduesmaling, RUM grunder og træ-/metalmaling – hver især produkter til dine gør-det-selv-projekter.

Og så får du ovenikøbet tilfredshedsgaranti på alle RUM-malinger.

Start dine malerprojekter hos XL-BYG

I vores malerafdeling finder du faguddannede medarbejdere, der ved alt om maling og træbeskyttelse, og som kan rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med de rigtige produkter. Det er også dem, der toner din maling i den nuance, du ønsker – og har du brug for pensler, ruller, afdækning og alle de andre former for malergrej, så står de også parate til at hjælpe dig.

Se vores video om de mange muligheder, der er med RUM-maling.