XL-BYG logo

Gori

GORI er den foretrukne træbeskyttelse og fortsætter arbejdet med at forbedre eksisterende produkter og på at udvikle nye og innovative produkter, der beskytter dit træværk bedst muligt. 

20 produkter

Viser 20 ud af 20 produkter

GORI - Et sikkert valg

Hvis du ønsker at give dit træværk den bedste beskyttelse, er GORI et sikkert valg. GORI har produceret træbeskyttelse siden 1902, hvilket betyder, at produkterne hele tiden udvikles i forhold til det danske klima. Det danske klima er hårdt for træet, men med GORI får du et produkt af høj kvalitet med en holdbar overflade, der bevarer sin farve under alle vejrforhold og også beskytter mod råd, skimmel, svampe og solens stråler.

Start med GORI Grunder

For at opnå den bedste beskyttelse imod råd og svamp i dit træværk bør du altid starte med at grunde træet, inden du maler med træbeskyttelse eller maling. GORI trægrunder er transparent, så træets struktur og åretegninger bliver bevaret fuldt synlige.

GORI dækkende træbeskyttelse

Hvis du ønsker at male træet uden at skjule dets struktur, er dækkende træbeskyttelse den bedste løsning. Med sine mange farvepigmenter gør den dækkende træbeskyttelse overfladen mere modstandsdygtig ved at give langvarig UV-beskyttelse. Produkterne skjuler også mindre reparationer eller misfarvning af træværket, hvilket er ideelt, hvis du tidligere har malet, eller hvis du opdaterer overfladen med en ny, frisk farve.

Spørg efter et GORI farvekort, når du besøger din lokale XL-BYG. Det giver dig et godt overblik over de mange farver og toninger, du kan vælge imellem.

GORI transparent træbeskyttelse

Med en transparent træbeskyttelse er træets struktur og årer tydeligt synlige gennem træbeskyttelsen. Træets naturlige udseende bevares samtidig med, at det får en god beskyttelse, så det holder og ser godt ud i mange år. GORIs transparente træbeskyttelser fås i en række standardfarver, men kan også tones i tusindvis af farver.

GORI Træolie til eksotisk træ og lærketræ

GORIs træolier fremhæver og bevarer den naturlige glød i træet, samtidig med at træolierne beskytter træet mod vand og snavs. GORIs træolier er velegnet til en række forskellige træsorter og fås i tre forskellige varianter; Ædeltræ (GORI 107), som eksempelvis teak og mahogni, Lærketræ (GORI 109) og Cedertræ (GORI 111).

GORI til vinduer og døre

Træbeskyttelse af vinduer og døre er ofte et stort projekt, men det betaler sig. Hvis arbejdet er gjort rigtigt, går der mange år, før det skal gøres igen. Jo mere omhyggelig du er med forberedelsen, jo længere tid vil vinduer og døre forblive smukke og velbeskyttede.

GORI Dækkende Træbeskyttelse (608) er velegnet som vindues- og dørmaling og specielt udviklet, så den flyder godt sammen, dermed er nem at arbejde med og giver en flot ensartet finish. Malingen indeholder olie, der trænger godt ind i træet samt akryl, som lægger sig på overfladen og beskytter mod vejrliget og solens stråler.

GORI til træterrassen

Beskyt din træterrasse med en træolie, så den bliver naturligt smuk. Husk altid på, at farven til terrassen skal passe godt sammen med resten af dit udendørs miljø, og find den rigtige nuance til alt fra terrassebrædder til havemøbler. Når du skal behandle træterrassen, kan du vælge imellem en vandig og en olieholdig træolie. Den olieholdige fås i en række standardfarver mens den vandige kan tones i mange farver.

Det rå og naturlige look er populært på træterrasser og derfor har GORI lanceret fire flotte farver, som giver et flot naturligt udseende til træterrassen som inspireret af strandsten, drivtømmer og vådt sand.

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve, anbefaler vi, at du først tester farven på et lille område, inden du maler hele terrassen.

Husk at en farveløs terrasseolie ikke beskytter mod UV-stråler, idet det er farvepigmentet, der netop giver denne beskyttelse.

GORI Træolie til havemøbler

Flotte velholdte havemøbler kan skabe en fantastisk hyggelig stemning i haven eller på terrassen. Når havemøblerne står ude i sommerhalvåret, er de udsatte for både sol og regn. For at holde havemøblerne pæne i mange år anbefaler vi, at man jævnligt behandler dem, så træets oprindelige glød bevares. Som med alle andre træoverflader skal havemøblerne også vaskes grundigt rene med GORI Trævask og evt. GORI Fjern Belægninger.