RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

icopal

Sorter efter

Icopal leverer tagprodukter i høj kvalitet

Icopal producerer primært tagpap og tilbehørsprodukter, men f.eks. også ståltag og tagplader i plast som Fastlock til din carport, udestue eller terrasse. Icopals tagasfalt kan du købe i forbindelse med oplægning af nyt tagpaptag eller reparation og vedligeholdelse af eksisterende tage. Icopal producerer også reparationsasfalt til mindre reparationsopgaver af indkørsler, gangstier, fortove legepladser m.m.

Arkitektonisk frihed på øverste etage

Vælger du Icopal tagpap, er de arkitektoniske muligheder næsten uendelige. Du har frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker – og til at gå forrest, når det gælder kreative løsninger på øverste etage. Nytænkning inden for tag og tagdækning er nemlig vigtigt for Icopal. Som eksempel kan vi nævne det optimerede fastgørelsessystem med perfekte styrkeværdier til fremtidens mere ekstreme vejrforhold.

Fuldend dit tag med Icolight ovenlys

Med Icolight ovenlys fra Icopal får du dagslys, frisk luft og varme ind i bygningen året rundt. Bygningens visuelle udtryk fremhæves såvel ude som inde, og ovenlyset bringer en ny og spændende dimension ind i rummet. Icolight ovenlys produceres i et tidløst dansk design og i materialer af højeste kvalitet og kræver desuden minimalt vedligehold.

Giv din terrasse eller carport nyt liv med Fastlock tagplader

Med Icopal Fastlock kan du nemt skabe en spændende og utraditionel terrasse, carport eller anden overdækning. Fastlock pladerne kan bøjes og skal bare klikkes sammen. Det er ikke alene et smukt tag, der inviterer lyset ind, men også et meget solidt tag produceret i slagfast polycarbonat.

Produkter til fugtbeskyttelse af huset

Udover solide tagprodukter kan vi også tilbyde et bredt sortiment af produkter til fugtbeskyttelse fra Icopal - herunder en komplet serie af flydende produkter, som kan anvendes til reparation og vedligeholdelse af tage, mure og vej. Disse produkter er ligeledes udviklet specielt til at fungere sammen med Icopals tagpapprodukter, så reparationsarbejde er nemt og sikkert at gå i gang med.

Icopal og Monier er gået sammen om de gode tagløsninger

Icopal og Monier, som producerer tagsten, blev slået sammen i 2017 under navnet BMI Danmark. De to tagproducenter er en del af BMI Group, den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa, og som har en lang, succesfuld historie og en filosofi om, at et tag ikke bare er et tag.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk