RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

icopal

Sorter efter

Icopal - Produkter af høj kvalitet

Icopal producerer primært tagpaptage og dertilhørende tilbehørsprodukter, men du kan også købe et Fastlock tag til din carport, udestue eller terrasse. Icopals tagasfalt kan du købe i forbindelse med oplægning af nyt tagpaptag, samt reparation og vedligeholdelse af eksisterende tage. Icopal producerer også reparationsasfalt til alle mindre reparationsopgaver af indkørsler, gangstier, fortove legepladser osv.

Arkitektonisk frihed på øverste etage

Vælger du Icopal Tagpap, er de arkitektoniske muligheder næsten uendelige. Du har frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker – og til at gå forrest, når det gælder kreative løsninger på øverste etage. Nytænkning inden for tag og tagdækning er nemlig vigtigt for Icopal. Som eksempel kan nævnes RFID-chippen i 500-serien, der sikrer identifikation af, hvor og hvornår taget er købt, samt et optimeret fastgørelsessystem med perfekte styrkeværdier til fremtidens mere ekstreme vejrforhold.

Fuldend dit tag med Icolight ovenlys

Med et Icolight ovenlys fra Icopal får du dagslys, frisk luft og varme ind i bygningen året rundt. Dermed sparer du energi. Bygningens visuelle udtryk fremhæves såvel ude som inde, og ovenlyset bringer en ny og spændende dimension til rummet. Icolight ovenlys produceres i et tidløst, dansk design og i materialer af højeste kvalitet. Det er desuden næsten vedligeholdelsesfrit.

Giv din terrasse eller carport nyt liv med Fastlock

Med Fastlock fra Icopal får du mulighed for en spændende og utraditionel terrasse, carport eller anden overdækning. Fastlock-pladerne kan bøjes og skal bare klikkes sammen. Det er ikke alene et smukt tag, der inviterer lyset ind, men også meget stærkt. Pladerne produceres i slagfast polycarbonat, og du får 15 års produktgaranti.

Produkter til fugtbeskyttelse af huset

Icopal tilbyder markedets bredeste sortiment af produkter til fugtbeskyttelse af huset. Herunder også en komplet serie af flydende produkter, som kan anvendes til reparation og vedligeholdelse af tage, mure og veje. Produkterne er ligeledes udviklet til at fungere sammen med Icopals tagpapprodukter, således at reparationsarbejde er nemt og sikkert at gå i gang med.

Icopal og Monier er gået sammen og bliver din nye tagpartner i byggeriet

Icopal og Monier blev slået sammen i 2017. Sammen hedder de BMI Danmark og de står klar til at levere kvalitet, sikkerhed og rådgivning til dig hver dag. Icopal og Monier er en del af BMI Group, den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa. BMI Group repræsenterer en lang og succesfuld historie i levering af tag- og membranekspertise og forener nogle af de største og mest anerkendte brands.

Din leverandør af kvalitet, sikkerhed og rådgivning

Som kunde hos BMI Danmark får du det bedste fra to verdener. Icopal og Monier står nu sammen om at levere alt det, du kender dem så godt for. Som landets største tagleverandør ser de det som deres pligt hver dag at tilbyde dig den højeste kvalitet, sikkerhed og bedste rådgivning i branchen.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk