Topbillede

Om XL-BYG

Stærk partner for profferne
Stærk partner for profferne
De fleste XL-BYG forretninger har en XL-PRO afdeling, som udelukkende fokuserer på at servicere vore mange professionelle kunder. Både de store, landsdækkende entreprenører og den lokale håndværksmester er velkomne hos os. Op imod 70 % af vores omsætning stammer fra samhandelen med prof-kunderne.

Hos os får du mere

Ved siden af samarbejdsaftalen med din lokale XL-BYG forretning tilbyder XL-BYG dig en række services, som understøtter din virksomhed. Med et XL-PRO kort kan du og dine medarbejdere for eksempel handle i alle XL-BYG forretninger over hele landet og blive faktureret via jeres lokale stam-forretning. Det er nemt og bekvemt. Vi har også en effektiv depotløsning, som sikrer, at I altid har de mest anvendte forbrugsvarer indenfor rækkevidde, når I skal bruge dem. Hvad enten det er på byggepladsen eller hjemme på værkstedet.

I kan endvidere få glæde af vores smarte XL-PRO-App, som kan downloades til mobiltelefonen. Med app’en bliver vindues- og døropmåling nemmere. App’en kan også anvendes til kørebog, ligesom du kan gemme dine XL-PRO kortdata i den, så de altid er ved hånden, når du skal handle. Du kan læse mere om de mange muligheder, som XL-BYG stiller til rådighed for dig her www.xl-byg.dk/erhverv.

Faglig vejledning til privatkunder
Faglig vejledning til privatkunder
De fleste af vores forretninger har et XL-BYG BYGGECENTER, hvor selvbyggeren og den private "gør-det-selv" familie kan købe alt til deres projekter i hus og have.

Få ro i maven – spørg en fagmand

Vores kompetente medarbejdere står klar til at vejlede om stort og småt, lige fra udskiftning af vandhanen til den store til-/ombygning af hjemmet. Ofte holder forretningerne også arrangementer, hvor du f.eks. kan lære at bruge boremaskiner og andet værktøj korrekt. På www.xl-byg.dk, finder du endvidere inspiration til mange spændende gør-det-selv-projekter, ligesom du i vores velassorterede webshop kan købe lige det, du står og mangler til hjemmet.


Kig ind i din lokale XL-BYG, det lønner sig!

Landsdækkende med lokale rødder

XL-BYG er en frivillig kæde. Det betyder, at de enkelte forretninger er selvstændigt ejede virksomheder.

Med 100+ forretninger, der har en samlet omsætning på ca. 8 mia. kr. er XL-BYG® én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.

XL-BYG er en frivillig kæde. Det betyder, at de enkelte forretninger er selvstændigt ejede virksomheder. Alle vores forretninger har en lang faglig tradition samtidig med, at de er fast forankrede i deres lokalområder. Flere af ejerne er 3. eller 4. generation i forretningen. XL-BYG giver dig således alle stordriftsfordelene – på lokalt plan!

Find din lokale XL-BYG 

Landsdækkende med lokale rødder
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: +45 87454100 | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk