PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

XL-BYG PROFF-KORTET

Banner - XL-BYG PROFF-KORTET

Landsdækkende aftale med XL-PRO kortet

XL-PRO kortet sikrer håndværkerne en unik fordel. Med XL-PRO kortet kan du og dine medarbejdere således hente byggematerialer hos XL-PRO i hele Danmark til din lokale pris.

XL-PRO kortet er landsdækkende

Med XL-PRO kortet handler du til de rigtige priser – når du vil, og hvor du vil. Du slipper altså for at køre rundt med materialer i bilen, eller udsætte arbejdet grundet glemte materialer. Du får således de samme gode handelsbetingelser, du kender fra din lokale XL-PRO, i omkring 100 XL-PRO afdelinger landet over. Betingelserne for din samhandelsaftale indgår du fortsat med din lokale XL-PRO afdeling.

Styring af materialeforbrug og bedre overblik

Du modtager kun faktura fra din lokale XL-PRO afdeling. Det letter regnskabshåndtering, ligesom du også får et bedre overblik over materialeforbruget på dine byggeprojekter. Når det er nødvendigt kan du naturligvis fortsat lade et køb/faktura blive påført sagsnr. og navn.

Brug det via din smartphone

Du modtager kun faktura fra din lokale XL-PRO afdeling. Det letter regnskabshåndtering, ligesom du også får et bedre overblik over materialeforbruget på dine byggeprojekter. Når det er nødvendigt kan du naturligvis fortsat lade et køb/faktura blive påført sagsnr. og navn.

XL-PRO appen her

Det er let at få XL-PRO kortet

Kontakt én af vores XL-PRO afdelinger, der tilbyder XL-PRO kortet, og få mere information omkring oprettelsen heraf. Se den nærmeste afdeling herunder:

Adresseliste XL-PRO

Hent XL-PRO app her

Download på App Store (mobil/tablet)

Download på Android Market (mobil/tablet)

XL-BYG PROFFCENTER APP

XL-BYG kæden har udviklet en app, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, til at lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men de øvrige funktioner i appen gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen 

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag – og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag XL-BYG PROFFCENTER appen.

Appen er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling

Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra appen.  På den måde kan du spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Den nye mobile værktøjskasse har meget mere at byde på

I samarbejde med en række professionelle håndværkere, er udvalgt en række relevante redskaber, der er inkluderet i appen. Det er de værktøjer, som du ofte har brug for i dagligdagen, og som derfor er rare at have ved hånden.

Kørebog og VIP-kort på telefonen

En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. 

XL-VIP er kortet til de professionelle. Med et XL-VIP kort har du en landsdækkende lokalaftale, der betyder, at du kan handle på samme vilkår uanset hvor i landet, der arbejdes. Med appen er dit XL-VIP kort automatisk indbygget i telefonen, så du altid har det med.

Med appen kan du finde den nærmeste XL-BYG forretning, navigere dertil eller kontakte den. Øvrige funktioner er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling, til relevante udregninger.

Download PROFFCENTER appen

Download på App Store

Download på Android Market

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk