PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

XL-BYG PROFF-KORTET

Banner - XL-BYG PROFF-KORTET

Landsdækkende aftale med PROFF-KORTET

I XL-BYG kæden bliver du som håndværker tilbudt en unik fordel. Med PROFF-KORTET kan du og dine medarbejdere hente byggematerialer i PROFFCENTRE i hele Danmark.

PROFF-KORTET er landsdækkende

Med PROFF-KORTET handler du til de rigtige priser – når du vil, og hvor du vil. Med PROFF-KORTET, får du de samme gode handelsbetingelser i omkring 100 XL-BYG PROFFCENTRE landet over. Betingelser for aftalen styres og aftales lokalt.

De materialer, som du og dine medarbejdere afhenter i forskellige PROFFCENTRE, bliver faktureret via det lokale XL-BYG PROFFCENTER, du har en samhandelsaftale med. 

Styring af materialeforbrug og bedre overblik

Du modtager kun faktura fra dit lokale PROFFCENTER, som samler dine fakturaer, så det er let for dig at holde styr på dem. Det gør din hverdag langt mere overskuelig, og du kan meget lettere holde styr på materialeforbruget på dine byggeprojekter. Det er muligt, at køb/faktura bliver påført sagsnr. og navn, på den som afhenter.

Brug det via din smartphone

En stor fordel ved PROFF KORTET er, at det kan bruges direkte via din mobiltelefon. Installér blot XL-BYG PROFFCENTER appen, så har du altid PROFFKORTET lige ved hånden.

Læs mere om XL-BYG PROFFCENTER appen her

Slip for unødig transport

Maler foran varevogn - XL-BYG
 

Du slipper for at fragte byggematerialer med rundt, fordi dine materialer aldrig er længere væk end det nærmeste PROFFCENTER. Du sparer tid og penge og kan hurtigere komme i gang med opgaverne. 

Det er let at få PROFF-KORTET

Kontakt et af vores XL-BYG Proffcentre herunder, der tilbyder PROFF-KORTET, og få mere information omkring oprettelsen.

Adresseliste XL-BYG Proffcenter

Hent PROFFCENTER APP her

Download på App Store (mobil/tablet)

Download på Android Market (mobil/tablet)

XL-BYG PROFFCENTER APP

XL-BYG kæden har udviklet en app, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, til at lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men de øvrige funktioner i appen gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen 

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag – og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag XL-BYG PROFFCENTER appen.

Appen er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling

Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra appen.  På den måde kan du spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Den nye mobile værktøjskasse har meget mere at byde på

I samarbejde med en række professionelle håndværkere, er udvalgt en række relevante redskaber, der er inkluderet i appen. Det er de værktøjer, som du ofte har brug for i dagligdagen, og som derfor er rare at have ved hånden.

Kørebog og VIP-kort på telefonen

En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. 

XL-VIP er kortet til de professionelle. Med et XL-VIP kort har du en landsdækkende lokalaftale, der betyder, at du kan handle på samme vilkår uanset hvor i landet, der arbejdes. Med appen er dit XL-VIP kort automatisk indbygget i telefonen, så du altid har det med.

Med appen kan du finde den nærmeste XL-BYG forretning, navigere dertil eller kontakte den. Øvrige funktioner er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling, til relevante udregninger.

Download PROFFCENTER appen

Download på App Store

Download på Android Market

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk