RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

weber®

Weber®
Sorter efter

Weber grill - original top-kvalitet

Sig ordet "grill", og de fleste vil nok umiddelbart tænke på en Weber grill. Weber er nærmest blevet synonymt med det at grille. Det skyldes nok både, at firmaet Weber var det firma, som oprindelig opfandt kuglegrillen, og at dets produkter er kendt for et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, som har bestået tidens prøve. Og så har Weber grillen en interessant forhistorie.

En familiefar som elskede at grille

Weber blev grundlagt i 1952 i Chicago-forstaden Palatine af den amerikanske familiefar George Stephen, som i sin fritid var en stor grillentusiast. George Stephen eksperimenterede med, hvordan han kunne udvikle en grill, som gav bedre kulinariske resultater end de grill, man hidtil havde brugt. Resultatet var kuglegrillen, som i dag vel nok er blevet den grilltype, de fleste forbinder med en grill.

Oplevelsen er i centrum

George Stephen havde egentlig slet ikke som mål at starte en ny virksomhed, men var blot interesseret i at opnå bedre resultater, når han grillede. Det var oplevelsen ved at grille, der var i centrum, og det er det samme fokus, Weber også den dag i dag forsøger at bevare, selvom konceptet selvfølgelig har udviklet sig til en større industri. Weber har derfor også stadig som slogan: "We are not metal benders - we are in the entertainment business". Det er med andre ord den gode oplevelse, der skal være i centrum.

Julemaden kan tilberedes på Weber grillen

Kuglegrillen har vist sig at have en helt speciel evne til at grille madvarerne, uden at de bliver brankede eller svedne. Denne grills specielle udformning gør, at varmen fordeler sig rundt om i grillkammeret, så man også kan grille fx tykke stege, som kræver en meget længere gennemstegning end fx et par pølser. Mange har da også fundet ud af, at man med en Weber kuglegrill kan udvide grillsæsonen langt ud over sommermånederne, og det er efterhånden blevet et normalt syn at se grillentusiaster tilberede julemaden på kuglegrillen. Anden får et mere sprødt skind og flæskestegen en mere sprød svær, når de har ligget på grillen. Og så giver det en helt speciel hygge, når man fra stuen med juletræet kan se grillen stå uden for og gøre julemaden lækker og saftig.

Weber gør sit indtog i Danmark

I begyndelsen af 1990'erne gjorde Weber grill også sit indtog i Danmark, og lige siden har Weber-entusiaster investeret i masser af grill produkter fra Webers brede sortiment. Weber har ligefrem sin egen klub af glade Webergrill entusiaster, som deler viden og erfaringer med hinanden om, hvordan man opnår de bedste resultater, når man griller.

Alt til grilloplevelsen

Webers kerneprodukt er stadig kuglegrillen, men Weber tilbyder i dag et sortiment, som rækker langt ud over den traditionelle grill. Webers grillmodeller kan groft inddeles i flg. tre grupper:

Masser af lækkert grilltilbehør

Foruden de forskellige typer grill, fremstiller Weber også en lang række tilbehørsprodukter til Weber-grillen: Overtræk til grillen, salt og peberbeholdere, bøger om at grille, røgflis, røgbokse, grillkul, rengøringsprodukter til grillen, forklæder osv. Kort sagt alt, hvad den ivrige grillentusiast har brug for.

Mange grillentusiaster ved, at det rette grilludstyr sætter prikken over grilloplevelsen. Med Weber grilltilbehør får du mere ud af din grill, da du blandt andet kan tilføje forskellige riste og stegeplader, der giver dig flere muligheder for at tilberede forskellige retter på grillen. Du kan blandt andet tilkøbe et vaffeljern, så du nemt kan lave vafler til dessert, mens grillen stadig er varm.

Til kulgrillen anbefaler vi Webers effektive briketter, der kan sætte gang i gløderne, så du opnår den rette temperatur. Har du derimod valgt en gasgrill, kommer du kun godt i gang, hvis du husker at bestille en gasflaske med. Her er det også altid en god idé med en reserveflaske, hvis du vil undgå at grillen går kold, inden maden er færdig.

Webers danske hovedkvarter ligger i Nørresundby, men Webers grillprodukter kan findes i stort set alle byggemarkeder og isenkræmmere landet over - fx hos Danmarks største byggemarkedskæde, XL-BYG, som tilbyder et bredt udvalg af Webers produkter til en god pris.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk