RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

weber®

Weber®
Sorter efter

Weber grill - original top-kvalitet

Sig ordet "grill", og de fleste vil nok umiddelbart tænke på en Weber grill. Weber er nærmest blevet synonymt med det at grille. Det skyldes nok både, at Weber var det firma, som oprindelig opfandt kuglegrillen, og at virksomheden er kendt for et bredt sortiment af kvalitetsprodukter.

Weber grill kan bruges hele året

Weber kuglegrill specielle udformning gør, at varmen fordeler sig rundt i grillkammeret, så man også kan grille tykke stege, hvis stegetid er noget længere end et par pølsers. Det gør Weber kuglegrill ideel til at udvide grillsæsonen langt ud over sommermånederne, da både store stege og and med fordel kan tilberedes herpå. Det er således blevet et normalt syn at se grillentusiaster tilberede julemaden på sin Weber kuglegrill. Anden får et mere sprødt skind og flæskestegen sprødere svær, når de har ligget på grillen. Og så giver det en helt speciel hygge, når man fra stuen med juletræet kan se grillen stå udenfor.

Alt til grilloplevelsen

Webers kerneprodukt er stadig Weber kuglegrill, men de tilbyder i dag et sortiment, som rækker langt ud over den traditionelle grill. Webers grillmodeller kan groft inddeles i flg. tre grupper:

  • Weber Kulgrill

  • Weber Elgrill

  • Weber Gasgrill

Derudover har Weber en masse inspirerende grilltilbehør.

Historien bag Weber

Weber blev grundlagt i 1952 i Chicago-forstaden Palatine af den amerikanske familiefar George Stephen, som i sin fritid var en stor grillentusiast. George Stephen eksperimenterede med, hvordan han kunne udvikle en grill, som gav bedre kulinariske resultater end de grill, man hidtil havde brugt. Resultatet var kuglegrillen, som i dag vel nok er blevet den grilltype, de fleste forbinder med en grill.

Weber gør sit indtog i Danmark

I begyndelsen af 1990'erne gjorde Weber grill sit indtog i Danmark, og lige siden har grill-entusiaster investeret i masser af grill produkter fra Webers brede sortiment. Weber har ligefrem sin egen klub af glade grillentusiaster, som deler viden og erfaringer med hinanden om, hvordan man opnår de bedste resultater, når man griller.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk