RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

wavin

Sorter efter

Wavin er førende inden for plastrørssystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. Meget erfaring samt innovativ udvikling af disse produkter gør, at Wavin kan tilbyde dig kvalitetsvarer der holder. Wavin leverer produkter til de basale behov og er derfor en helt central del af vores alle hverdag. Wavin kan tilbydes plastrørsløsninger til bl.a. vand, regnvand, afløbssystemer i bygning, spildevand, varme (fx gulvvarme), gas, telekom og kabler.

Innovation i højsæde

Wavin har over 375 patenterede produkter, hvilket sikrer dig et produkt med Wavin som den første producent med den nyeste teknologi.

Ansvarlig produktion og initiativer

Producentens fokus på bæredygtighed giver dig god samvittighed, når du bruger produkterne. Wavin genbruger plastmaterialer i det størst mulige omfang. Ligeledes stræbes der efter bæredygtige produktionsprocesser.

Wavin er med til at fremme gode sociale forhold, både i det lokale samfund, men også i samfund ude i Verden. De samarbejder med UNICEF om at forbedre de sanitære forhold og udbrede muligheden for rent drikkevand i andre lande, hvor der er brug for det.

Om Wavin

Wavins historie startede i 1957, hvor virksomheden fandt på en innovativ løsning til transport af vand. Wavin gjorde det mere effektivt og billigere at transportere vand og i dag er virskomheden, den førende leverandør i Europa af rørsystemer i plast.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk