RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

vvs trading

Vvs trading
Sorter efter

VVS Trading er leveringsdygtige når det kommer til VVS artikler til gør-det-selv branchen. Det inkluderer armaturer til køkken og bad, vandsparerløsninger, tørrestativer, ventiler, toiletsæder og meget mere. XL Byg er forhandler af de fantastiske produkter. Læs mere om VVS Trading her.

Gør det selv med lækre produkter

VVS Trading er hele Danmarks leverandør af VVS artikler. Det brede sortiment gør at de kan tilbyde alt det, man har brug for til gør-det-selv projekter i køkken og på badeværelset. VVS Tradings kompetente indkøbere er meget aktive på messer rundt omkring i verden. Det sikrer dig de rigtige varer til konkurrencedygtige priser.

Et eksempel på hvad mange års erfaring har bragt med sig, er Adora. Adora er VVS Tradings egen produktlinie, som kombinerer kvalitet og design, og giver dig mere luksus i hverdagen i form af elegante og funktionelle produkter til køkken og bad.

Spar på vandet med VVS Trading

Det er blevet mere og mere relevant at spare på vandet. Selvom om vi i Danmark ikke mangler drikkevand, som I andre dele af verden, er det stadig vigtig at passe på vores grundvandsressourcer. Derudover er der mange penge at spare på vandforbruget, så hvorfor ikke reducerer ens eget vandforbrug hvor man kan? Dette kan gøre med de forskellige vandsparerløsninger, VVS Trading har at tilbyde. Fx kan en Geyser vandsparerindsats nedsætte dit vandforbrug på en meget billig måde.

XL Byg er en betydningsfuld forhandler af VVS Tradings produkter. Kig derfor her i webshoppen og find det, du har brug for til en fordelagtig pris.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk