RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

vola

Sorter efter

Designfulde produkter fra VOLA

Er du på udkig efter stilfulde produkter i moderne designs og skarp kvalitet er VOLA et godt bud. Med et stort udvalg af produkter til dit badeværelse eller køkken, kan du altid finde et produkt som passer til dit hjem. VOLAS produkter produceres altid i minimalistiske og moderne designs, hvorved du er sikret et tidløst og langtidsholdbart produkt. På den måde vil dit VOLA produkt passe perfekt ind i dit moderne hjem igennem mange år – selv når moden ændrer sig.

VOLA håndvaskarmatur HV1

Mangler du et tidløst håndvaskarmatur til badeværelset eller køkkenet, har VOLA et kvalitetsudvalg, der kan give dig inspiration til dit hjem. Her kan du med fordel tage et kig på VOLA HV1, der er udviklet med afsæt i den danske arkitekt og designer Arne Jacobsens designlinje. Med sit enkle design er VOLA HV1 et håndvaskarmatur, hvor der er lagt særlig fokus på elementernes enkelthed. Med sit et-grebsblander og enkle tud, får du et klassisk design fra VOLA, der vil passe ind i dit hjem igennem mange år. Armaturet er nemt at betjene ved hjælp af et-grebsblanderen, som let regulerer vandstrålens temperatur. Derudover får du et hånsvaskarmatur med indbygget luftindblander, hvilket gør vandhanen vandbesparende. Stiller du høje krav til kvalitet, design og miljøvenlighed, er VOLA VH1 således et godt bud, da du får et håndvaskarmatur, der formår at forene kvalitet med stil. VOLA formår nemlig at forene de tre parametre i deres produkter, så du altid er garanteret et kvalitetsprodukt i alle aspekter.

VOLA køkkenarmatur KV1

Et køkkenarmatur kan have mange forskellige roller i dit køkken. For nogle gælder det bare om at have et sted at vaske hænderne. For andre er køkkenarmaturet en del af indretningen. Særligt dem, der ligger vægt lækkert design skal overveje et VOLA KV1 køkkenarmatur. Armaturet er designet og udviklet i samarbejde med den velkendte danske designer Arne Jacobsen. Arne er kendt for sin minimalistiske tilgang, hvilket også ses i KV1 køkkenarmaturet. Således er armaturet rippet for alt, hvad der ikke absolut skal være på et køkkenarmatur. Der er dog ikke sparet på køkkenarmaturets funktionalitet, idet tuden på køkkenarmaturet kan drejes 360 grader i to forskellige retninger. Håndtaget til armaturet sidder på forsiden af armaturets krop, hvorved man let kan tænde, slukke og regulerer vandet fra køkkenarmaturet. Arne Jacobsen og VOLA har på den måde lavet et produkt, som både er designmæssigt i topkvalitet og brugervenligt for madentusiasterne. Både VOLA og Arne er kendt for at skabe tidløs design og bæredygtige produkter. Ved VOLA køkkenarmatur KV1 er disse egenskaber forenet via et vandbesparende luftindblander. Når du simpelt og let monterer dit nye armatur til køkkenet, sparer du således også på din vandregning.

Et flot VOLA armatur kan ikke stå alene

Når du vælger et kvalitetsprodukt fra VOLA som armatur, er det nødvendigt at overveje valget af vask nøje. VOLA KV1 Køkkenarmatur vil ikke opnå en retfærdig indretningsmæssig plads i køkkenet, såfremt det blev placeret i en vask uden dybde. Køkkenarmaturet fra VOLA vil derimod tage sig særligt godt ud i din indretning, såfremt en dyb sort vask blev anvendt til køkkenvask. På samme måde kræver den eksklusivt designede håndvaskarmatur HV1 en kvalitetsvask. Du kan finde inspiration til dit valg af vaske her.

Kvalitetsprodukter med karakteristiske designs

VOLA er en dansk virksomhed med et stærkt fokus på design af VVS-artikler. De mener, at VVS-artikler skal være i enkle, moderne og stilfulde designs på samme måde som f.eks. møbler. Med Arne Jacobsen som medstifter af virksomheden, har VOLA altid ligget i spidsen i forhold til at producere designfulde produkter, der altid følger tidens trends. Hvis du er på udkig efter et flot håndvaskarmatur til badeværelset eller køkkenet, toiletbørste eller stilrene håndklædekroge, der gerne må skille sig lidt ud, er VOLA det rette valg. Med et sortiment der er baseret på Arne Jacobsens designlinje, er du sikret et produkt i et stilfuldt design og god kvalitet, der vil pryde dit badeværelse, toilet eller køkken i mange år.

Det enkle design er altid det karakteristiske for VOLA, hvor de enkle linjer og kvalitets-materialer er i spil i hvert produkt. Herved formår VOLA at forene god kvalitet med skarpt og tidløst design, så du ikke behøver at gå på kompromis, når du køber håndvaskarmatur til badeværelse, toilet eller køkken. Når du køber produkter ved VOLA er du endvidere sikret et miljøvenligt produkt, da hele sortimentet er produceret under høje krav til miljøvenlighed og socialt ansvar. VOLA er derfor lig med kvalitet i særklasse, hvor der ikke er gået på kompromis med nogle aspekter! Hos XL-BYG er vi stolte af at forhandle VOLA, da vi går ind for, at tingene skal gøres ordentligt. Med de rette produkter og den bedste ekspertise, får du det bedste resultat, når du skal i gang med at lave om i hjemmet. Tag derfor et kig på vores skarpe udvalg af stilfulde VOLA produkter og bestil det, der matcher dit hjem i stil, kvalitet og design. Vi har håndklædekroge, væghængt toiletbørste, håndvaskarmatur og køkkenarmatur og meget mere fra VOLA.

Få mere information om VOLA produkterne hos din lokale XL-BYG. Du finder din nærmeste XL-BYG her.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk