RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

unidrain

Sorter efter

Unidrain var den første virksomhed i Verden lavede de aflange afløb til placering ved væggen og gjorde dermed op med den firkantede rist midt på gulvet. Systemet er på få år blevet byggebranchens foretrukne valg af afløb. Der findes mere en 350.000 installationer i dag. Konstant udvikling af både teknik og design er midlet til at forblive det foretrukne valg, ifølge Unidrain.

Smukt og enkelt design

Unidrain er kendt for at have lavet de revolutionerende linieafløb til gulvet. Det giver et rent og stilfult look, som har gjort arkitekter og fagfolk meget begejstrede for produkterne. Gulvafløbene er aflange og kan placeres langs væggen, så den ikke længere ligger midt på gulvet. Ligeledes findes en hjørneudgave af afløbet, så du selv med begrænset plads, kan få et godt afløb. Du får altså den pæneste løsning med et gulvafløb fra Unidrain.

Det sikre valg

Det patenterede system har lodrette vægflanger der sikrer en inddækning ud over det sædvanlige. Badeværelses er traditionelt set, det næststørste skadeområde i et byggeri og derfor er det nødvendigt at have afløbet i orden. Unidrain er udviklet af danske arkitekter i samarbejde med eksperter inden for vådrumsteknik. Unidrain har alle relevante godkendelser, både lokal og internationalt. Det sikrer dig kvalitet for dine penge.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk