RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

tramontina

Sorter efter

Tramontina er garant for kvalitetsgrillredskaber

Tramontina er et verdensomspændende mærke, der leverer enormt holdbare og slidstærke grillredskaber. Det øger din sikkerhed under grilltilberedningen og letter din håndtering af grillmaden. Derudover er Tramontina grillredskaber nemme at rengøre, da de tåler maskinopvask.

Tramontina forskærersæt og bestiksæt

Hos XL-BYG forhandler vi Tramontinas forskærersæt i 2 dele samt sæt med grillbestik. Forskærersættet indeholder en kokkekniv og stegegaffel. Håndtagene på redskaberne er lavet i ægte træ, men tåler opvaskemaskine, så du ikke skal bekymre dig om besværlig rengøring efter endt madlavning. Bladene er produceret i stål i den højeste kvalitet. Bestiksættet fra Tramontina har ligeledes træhåndtag, som kan tåle opvaskemaskine. Faktisk er produkterne så robuste, at de endda kan tåle vask i industriopvaskemaskine. Bladene på bestikket er ligeledes produceret i stål i den bedste kvalitet.

Kvalitet og holdbarhed

Tramontina vægter kvalitet og holdbarhed utrolig højt. På trods af den høje kvalitet, går Tramontina dog ikke på kompromis med funktionaliteten. Derfor er Tramontinas produkter slag- og varmefaste. Tramontinas produkter er særdeles robuste og har en meget lang holdbarhed, og dette kan Tramontina dokumentere med en reklamationsrate på 0 %.

Tramontina er verdensdækkende

I 1911 ankommer Valentin Tramontina til den brasilianske by Carlos Barbosa. Tramontina havde en drøm om at starte sin egen smedevirksomhed på et stykke jord, som han havde lejet. Efter tjeneste i militæret valgte Tramontina at flytte sin virksomhed til større lokaler, fordi han troede på sin ide. I dag – mere end 100 år senere – er Tramontina en stor spiller på markedet med sine 10 fabrikker, 18.000 varenumre og mere end 7.000 ansatte. Tramontina findes ligeledes i mere end 120 lande verden over.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk