RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Sorter efter

TEXAS fejemaskine - holder dine udendørsarealer pæne uanset årstid

Skidt og snavs er noget, vi altid forsøger at bekæmpe, men udendørs er det svært at undgå. Indgangspartiet, indkørslen og haven er ofte steder, hvor blade og jord samler sig - og til tider kan man finde affaldsrester fra forbipasserende. Der er derfor ofte brug for at svinge en kost eller finde sneskovlen frem i de kolde vinterperioder, hvor der falder sne på vejene. Med en fejemaskine er du fri for at gøre det hårde arbejde - fejemaskinen klarer det nemt og effektivt.

Hos XL-BYG går vi op i at tilbyde dig kvalitetsfulde maskiner til haven, der letter arbejdet og sikrer, at dit hjem holdes pænt året rundt. Derfor sørger vi løbende for at håndplukke et udvalg af produkter fra de førende brands, så du altid kan finde de bedste havemaskiner hos os. Derfor tilbyder vi dig et håndplukket udvalg af TEXAS fejemaskiner, der hjælper dig med at holde dine udendørsarealer rene året rundt. TEXAS er en dansk producent af maskiner til havearbejde og vedligeholdelse af udendørsarealer, der leverer brugervenlige produkter, der effektiviserer vedligeholdelsen af udendørsarealer for den almene husejer. Med en TEXAS fejemaskine kan du derfor nemt holde dit indgangsparti og indkørslen pæn året rundt. Fejemaskinen fjerner nemt alt skidt og blade, der samler sig foran hjemmet - og om vinteren kan den endda være en hjælp til at komme af med sneen. Du kan nemlig bestille en sneskraber til fejemaskinen, så den nemt og effektivt kan hjælpe dig af med sneen om vinteren. Herved slipper du for at bruge meget tid på at fjerne sne fra fortovet, inden du skal på arbejde. En TEXAS fejemaskine er derfor anvendelig uanset årstid og kan hjælpe dig med at holde terrassen, indgangspartiet, indkørsel og fortov pænt.

Gør vedligeholdelsen af udendørsarealerne lettere

Vil du gøre det nemmere for dig selv at holde udendørsarealerne flotte året rundt, bør du investere i en TEXAS fejemaskine. Så kan du nemt og effektivt slippe af med jord, sand, blade og andet snavs, der samler sig udendørs. Tag derfor et kig på vores udvalg af TEXAS fejemaskiner og bestil den model, der opfylder dit behov. Er du i tvivl om, hvilken fejemaskine du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at vejlede dig til det rette køb. Foretrækker du at se fejemaskinen, inden du bestiller den, kan du kigge forbi et af vores byggemarkeder, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vil du helst klare vedligeholdelsen af udendørsarealer ved hjælp af håndkraft, kan du altid bestille en god kost og sneskovl hos XL-BYG, så du selv kan holde dine udendørsarealer pæne på alle årstider.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk