RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

texas

Sorter efter

Texas kvalitetshavemaskiner til skarpe priser

Texas er producent af havemaskiner som havefræsere og fejemaskiner, plæneklippere, batteriprodukter, universal-traktorer og flere andre specialiserede maskiner. Formålet er at levere kvalitets havemaskiner til overkommelige priser med den bedste after-sales service. ET mål som Texas lever op til.

Texas har egne fabrikker

For at have fuld kontrol over kvalitetssikring samt at kunne holde priserne nede produceres de fleste af produkterne på Texas’ 2 fabrikker. Det giver også en sikkerhed i, at Texas selv er anvsarlig for udviklingsprocessen og kan garantere at havemaskinerne bliver produceret på en bæredygtig måde.

Texas’ historie

Texas har produceret havemaskiner siden 1960, hvor virksomheden blev grundlagt. Derfor kan man sige at Texas’ historie strækker sig over en lang periode. Den oprindelige produktion var havefræsere, et nyt produkt i 1960'erne, der hurtigt blev populært – Ikke kun i Danmark, men i hele Europa. I løbet af 1970'erne, blev Texas en af de førende producenter af havefræsere i Europa og producerede maskiner i OEM-brands for andre virksomheder i udlandet.

Billige havemaskiner i ordentligt kvalitet

Målet var at producere billige maskiner til forbrugerne, men også at tilbyde en bred vifte af tilbehør, der gør maskinerne til mere end en fræser, men en lille universal-traktor udstyret med hjul, og et stort program af både front- og bagmonteret tilbehør - herunder fejemaskiner.

Texas’ ændrede strategi

I 1983 ændrede strategien sig fra udelukkende at koncentrere sig om fremstilling af havefræsere og fejemaskiner, til at fokusere på et stort program til hele haven. Missionen var, at skulle være i stand til at levere alle former for motoriserede (elektriske og benzin) havemaskiner – herunder plæneklippere, fræsere, kædesave, kompostkværne og hækkeklippere. Rækken af Texas produkter er siden blevet endnu større, og dækker nu de fleste behov i private haver, kombineret med flere semiprofessionelle produkter. Brandet TEXAS er vokset og blevet mere og mere kendt, og er nu et af de ældste internationale mærker inden for branchen - med næsten 60 års erfaring.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk