RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

swedoor/jeld-wen

Sorter efter

Swedoor/Jeld-Wen - vinduer og døre

Jeld-Wen er et amerikansk firma, der fremstiller vinduer, døre, kompositplader og kompositpaneler. Jeld-Wen har aktiviteter i 22 lande verden over. Virksomhedens hovedkontor ligger i Charlotte, North Carolina, USA.

Så dagens lys i 1960

Swedoor/Jeld-Wen begyndte sin produktion af vinduer, døre og behandlede kompositprodukter i Oregon i 1960. Grundlæggeren var Richard Wendt. På det tidspunkt beskæftigede virksomheden kun 15 medarbejdere. Men siden er det gået stærkt. I 1993 ekspanderede Jeld-Wen til Europa. Swedoor har i en årrække været Jeld-Wens skandinaviske brand. Jeld-Wens aktiviteter i Danmark bygger videre på Løgstør Møbel Design, som blev grundlagt i 1981. I 1986 blev Løgstør Møbel Design opkøbt af firmaet Vest Wood, som igen blev opkøbt af Jeld-Wen i 2006.

Køb din Swedoor/Jeld-Wen-produkter hos XL-BYG

Hos XL-BYG tilbyder vi et godt udvalg af Swedoor/Jeld-Wens bedste produkter:

Udvendige og indvendige Swedoor-døre

Swedoors udvendige døre

Som du kan se på de udvendige døre, vi viser på denne side, kan du få Swedoors døre i designs, der spænder fra et mere traditionelt til et topmoderne og minimalistisk.

Yderdørene fra Swedoor har generelt skjulte hængsler og en 3-punkts lås, der gør det meget vanskeligere for en tyv at bryde døren op. Med en yderdør fra Swedoor får du altså en godt sikret dør.

Swedoors indvendige døre

De indvendige døre fra Swedoor fås ligeledes i forskellige designs, så det er lettere finde en dør, som passer til dit hjem. Nogle af dørene har en moderne, minimalistisk formgivning, mens andre mere ligner traditionelle fyldningsdøre.

Swedoors indvendige døre er forsynet med en teknologi, som får døren til at lukke stille og roligt i uden at klapre. Beslagene sidder diskret placeret, så man ikke så let lægger mærke til dem. Når døren er lukket, er beslagene helt skjult.

Skydedøre fra Swedoor

Swedoor har et spændende udvalg af skydedøre, som du også kan købe hos XL-BYG. Skydedøre har fået en renæssance, fordi mange har fundet ud af, hvor smarte denne type døre er. De fylder næsten ingenting, fordi de skydes til side i stedet for at optage plads ind i rummet. Endnu en fordel ved skydedøre er, at de ikke smækker i, som almindelige døre gør.

Anskaf dine Swedoor-produkter direkte her

Når du har fundet de Swedoor vinduer, døre, karmsæt og gerigtsæt, du vil have her på vores webshop, er det meget nemt at bestille dem her. Når du har afgivet din ordre, har du dem i løbet af ganske få dage. Bestillingsprocessen er nem, hurtig og sikker, og hvis du får brug for hjælp, kan du få det i vores webshopsupport. Ordreprocessen er let, tryg og hurtig, og får du på noget tidspunkt brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundesupport.

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk