RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

skalflex

Sorter efter

Skalflex produkter til murværket

Skalflex er en danskbaseret virksomhed, som har specialiseret sig i produkter til behandling af murværk og fliser: Cement, lyncement, mørtel, multipuds, grundpuds, beton, fliserens, reparationssæt til beton, vandskuringsprodukter, fugtsikringsprodukter, facademaling og bygningsisolering.

Grundlagt i 1973

Skalflex begyndte sin produktion af produkter til murværk i 1973. I første omgang koncentrerede virksomheden sig om ganske få produkter, men efterhånden som den ekspanderede, blev produktsortimentet også udvidet. Og i dag anses Skalflex for at være en af Danmarks førende producenter af kvalitetsprodukter til facader og betonfliser.

Virksomheden var fra begyndelsen en familiebaseret virksomhed. Men i 2015 valgte ejerkredsen i forbindelse med et generationsskifte at sælge Skalflex til den franske virksomhedsgruppe ParexGroup. Denne industrigigant tilbyder også produkter til behandling af og beskyttelse af facader. ParexGroup har 21 lokale afdelinger fordelt over fem kontinenter og markedsfører sine produkter under 18 forskellige brands.

Skalflex' danske hovedkontor ligger i Viborg, og produktionen sker i Viborg og Brædstrup.

Køb Skalflex produkter hos XL-BYG

Hos XL-BYG kan du nemt og hurtigt anskaffe nogle af Skalflex' bedste produkter:

Hvis du finder de produkter, du vil have, her på vores webshop, er det en smal sag at bestille dem, så du har dem i løbet af ganske få dage. Ordreprocessen er nem, hurtig og sikker, og hvis du får brug for hjælp, kan du få det i vores webshopsupport.

Produkter til vandskuring

Et godt eksempel på et kvalitetsprodukt fra Skalflex er deres vandskuringsprodukter. Vandskuring har igennem en række år været en meget populær behandling af facader og vægge. Mange kan godt lidt det lidt rustikke udseende, væggene og murværket får efter vandskuringen. Vælger du at give de vandskurede vægge en lys maling, kan du forvandle et rum med gamle, mørke mursten til et lyst og venligt lokale.

Vandskuringsprodukter med stærke fordele

Vil du vandskure dit murværk, er det oplagt at anvende Skalflex' vandskuringsprodukter, også kaldet "strygepuds". Du kan både vandskure dine indvendige vægge og de udvendige mure. Skalflex strygepuds har en god hæfteevne, så det er let at påføre med et godt resultat. Læg også mærke til, at vandskuringsmidler fra Skalflex er diffusionsåbne, så væggen eller muren kan slippe af med overskydende fugt. Derved undgår du lettere fugtskader på bygningen. Skalflex strygepuds

Skalflex' vandskuringsprodukter til indvendig vandskuring kan fortyndes med vand, så du lettere opnår den overflade, du helst vil have. Vil du helst have en lidt grov, kornet overflade kan du få det. Foretrækker du en overflade, der ser ud som om, den er blevet strøget med en grov kost, kan du også det. Hvilken overflade du vælger er naturligvis op til dig. Når du er færdig med vandskuringen, kan du give væggen en omgang maling i den farve, du foretrækker.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk