RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

scanbad

Scanbad
Sorter efter

Scanbad producerer kvalitetsmøbler til badeværelset. De har et bredt sortiment af møbelserier i forskellige stilarter og prisklasser, og alle møblerne er specielt udviklet, så de egner sig til brug på badeværelset. Scanbads møbler tager alle afsæt i dansk design og håndværk, og de er alle produceret i Danmark.

Sammensæt dit personlige badeværelse

Med Scanbads brede produktserie kan du selv sammensætte et badeværelse, der passer præcis til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem vaske udformet i forskellige materialer og mange forskellige former, som du kan sammensætte på massevis af forskellige måder. Du kan selv vælge skabe, skuffer, materialer, farver, spejle m.m. Scanbad tilbyder også forskellige former for bruseafskærmning og baderumskabiner i et robust og moderne design.

Scanbad gør det let for kunden

For Scanbad er det vigtigt at skabe værdi for kunden. Blandt andet derfor leveres alle deres produkter samlet, så kunden slipper for bøvlet med selv at skulle samle produktet. Scanbad vedlægger en montagevejledning til alle leveringer, så det er let at montere i hjemmet. Derudover vedlægger de en vedligeholdelsesvejledning, så du aldrig er i tvivl om, hvordan du bedst passer på dit Scanbadmøbel.

Scanbad er en del af Dansani

Scanbad hører til virksomheden Dansani. Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. Virksomheden blev etableret i 1983 med hovedsæde i Haderslev. Dansani er en markedsorienteret og profitabel virksomhed, der har oplevet vækst lige fra starten. De lægger vægt på at skabe værdi for forhandlerne, og hjælper til med at sælge deres produkter fra forhandleren og videre ud til kunden.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk