RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

scan

Sorter efter

Scan leverer kvalitetsprodukter til gode priser

Scan er XL-BYGs egen produktserie inden for cement, beton, puds og mørtel. Scan produkterne sælges til konkurrencedygtige priser uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle Scan produkter også produceret i Danmark, så vi kan sikre dig, at produktet lever op til vores strenge krav om kvalitet. Kun ét enkelt produkt, vores vådrumssikring, bliver produceret i Tyskland grundet den højere ekspertise, man her kan præstere på dette specifikke område.

Ved selv at stå for produktionen af vores Scan produkter, skærer vi en mellemmand fra, og du får et kvalitetsprodukt til fornuftig pris.

Produktserien favner alle projekter

Hvad enten du skal skabe en ny minimalistisk stil til badeværelset med en grå-pudset væg, eller sikre tilbygningen til huset, kan Scan levere produktet. Scans produktserie indeholder således produkter til både indendørs og udendørs brug. Du finder produkter til opmuring af en ny mur, og puds til muren både inde og ude. Samtidigt kan man i Scans produktserie dog også finde produkter til støbning, fliseklæb og vådrumssikring. Det nye badeværelse er på denne måde kun én Scan produktserie væk.

Scan til både gøre-det-selv folket og den profesionelle håndværker

Alle produkter fra Scan er skabt for at give gør-det-selv manden og den professionelle håndværker en produktserie til rimelige penge i XL-BYG kvalitet

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk