RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

saint gobain weber

Sorter efter

Saint-Gobain Weber – Materialer til hele byggeriet

Weber er del af Saint-Gobain, der er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet.

Weber producerer blandt andet beton, mørtler og gulvisolering. Derudover omfatter sortimentet en lang række produkter og specialløsninger til opgaver, der spreder sig over alt fra opmuring, pudsning og facadeisolering til støbning af fundament, gulvopbygning, vandtætning, fliseopsætning, restaurering, fugtregulering og betonrenovering.

Weber er kendt for sine kvalitetssikrede løsninger til byggeriet, der er udviklet til og i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Weber har som mål at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og med mindst mulig belastning for miljøet. For at opnå denne målsætning prioriteres et aktivt miljøarbejde højt – Både når det handler om en konstant forbedring af produktion, emballage og transport, og når det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø for ansatte så vel som for kunder.

Ud over det brede sortiment af specifikke produkter og løsninger, leverer Weber også en række services. Blandt disse findes mørtelvælgeren. Et digitalt værktøj, som kan give et hurtigt og præcist svar på, hvilken mørtel, der vil sikre det bedst mulige resultat med den specifikke mursten, som er valgt til et givent projekt. Mørtelvælgeren findes på Saint-Gobain Webers hjemmeside og er tilgængelig for alle.

Globalt er Weber tilstede i 63 lande, hvor mere end 10.000 ansatte servicerer de lokale markeder med produkter, løsninger og ekspertise. I Danmark produceres størstedelen af produkterne i Webers danske sortiment på ét af de fem produktionssteder i landet.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk