RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

plastmo

Sorter efter

Plastmo A/S - Ekspert i løsninger til regnvandshåndtering og udemiljø

Fra tre lokationer i Danmark, Norge og Polen drives alle Plastmo aktiviteterne. Plastmo markedsfører et bredt sortiment af løsninger til både regnvandshåndtering og udemiljø. Alle løsninger er fremstillet med fokus på kvalitet, flot design samt nem og hurtig montering.

Regnvandshåndtering er dog et af Plastmos hovedområder. Sortimentet er bredt og består bl.a. af tagrender, dræn og faskiner, så regnvandet kan håndteres på den helt rigtige måde, lige fra det rammer taget, til det ender i grundvandet.

Tagrender i flere former, størrelser og materialer

Siden 1958, da Plastmo blev etableret i Ringsted, er både virksomheden og tagrendesortimentet vokset. Den klassiske plast tagrende fås stadigvæk, og i dag i 5 forskellige farver. Derudover er tagrender i stål plus, zink, aluzink og kobber blevet en del af det faste sortiment.

Samtidigt med at virksomheden er vokset, er regnmængderne steget og blevet mere intensive. Derfor tilbyder Plastmo i dag tagrender i 4 forskellige dimensioner (str. 10, 11, 12 og 14). Det brede sortiment, i flere forskellige størrelser, materialer og udformninger, gør det muligt at tilpasse løsninger til ethvert projekt

Har du en løsning som kræver en specieludformning, er dette også muligt via Plastmo. Specialformstykker kan fremstilles i alle materialer og størrelser.

Løsninger i skandinavisk design og kvalitet

Ud over løsninger til regnvandshåndtering, består sortimentet af løsninger, der er med til at skabe et hyggeligt og unikt udemiljø. Sortimentet indeholder bl.a. lette tagløsninger i form af tagplast. Plastmos tagplast laves i et lækkert stilrent design, der passer til den nordiske stil. Derved kan alle Plastmos tagplast produkter bruges til både udestuen, carporten eller som tag over et udendørs hyggehjørne.

Dansk med tyske aner

Plastmo er en dansk virksomhed, som ejes af det tyske familieselskab ACO. ACO koncernen har hovedsæde i Rendsburg i Tyskland og beskæftiger samlet set over 5.000 ansatte i 80 selskaber fordelt over hele verden.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk