RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

outline

Outline
Sorter efter

Den danske virksomhed Outline har mere end 30 års erfaring med at fremstille døre og vinduer i træ. Outline fremstiller både vinduer og døre af træ og af træ/aluminium. Desuden tilbyder Outline en serie af specielt energivenlige vinduer og døre: "Træ/alu Energy".

Outline har bibeholdt produktionen i Danmark

I modsætning til mange andre virksomheder har Outline valgt ikke at flytte sin produktion til fx Østen, men i stedet lade den forblive i Danmark. På trods heraf er det lykkedes for Outline at holde priserne på deres produkter nede i et leje, hvor de absolut er konkurrencedygtige med konkurrerende produkter, samtidig med at kvaliteten er i top.

Årsagen til de konkurrencedygtige priser er bl.a., at transportudgifterne er lavere, da produktionen foregår i Danmark. Som Outline også selv gør opmærksom på, betyder den kortere transportvej også et lavere CO2-udslip, end hvis de færdige produkter skulle fragtes hjem fra fx Kina.

Outline angiver også, at endnu en årsag til de konkurrencedygtige priser er deres produktionsproces, som efter flere års optimering er topeffektiv.

Outline er for øvrigt en del af den svenske koncern "Inwido gruppen", som er en af de største udbydere af døre og vinduer i Nordeuropa. Outlines hovedkontor i Danmark ligger i Farsø.

Energivinduer i træ

Outlines energivinduer og energidøre i træ er i energiklasse B og C. Denne type vinduer kan fås i forskellige modeller, som kan åbnes i forskellige retninger: Vinduer, som er sidehængte, sidestyret, sidevendte eller tophængte samt topstyrede vinduer.

Træ/alu vinduer

Outlines træ/alu vinduer og døre har en ramme og/eller en karm, der består af både træ og aluminium. Den udvendige ramme kræver ingen vedligeholdelse, hvilket selvfølgelig er en fordel. Vinduets udvendige ramme af aluminium beskytter desuden vinduet eller døren mod sol, vind og regn. Vinduets indvendige overflade i træ giver det et indbydende og flot udseende.

Vinduer og døre i træ/alu Energy

Denne type vinduer og døre har også både en indvendig overflade i træ og en udvendig ramme i aluminium. Det, der adskiller denne type vinduer og døre fra træ/alu vinduerne er, at de er konstrueret, så de er ekstra energivenlige (energiklasse A). Fx er alt glas ekstra isolerende tre lags glas, som holder godt på varmen.

Markedets korteste leveringstid

Outline har gjort meget ud af at optimere alle deres arbejdsprocesser – lige fra selve produktionen af produkterne til leveringen. Resultatet er, at Outline ifølge dem selv har de markedets korteste leveringstid.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk