RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

opj

OPJ
Sorter efter

OPJ producerer og sælger en række produkter til brug i haven og husholdningen – bl.a. drivhuse, ukrudtsbrændere, stålredskabshuse, regnvandsopsamlere og tørrestativer.

OPJs hovedprodukt er hobbydrivhuse, som de sælger under navnet Vitavia. Sortimentet spænder fra små vægdrivhuse til store, flotte orangerier og semi-professionelle væksthuse.

Vitavia serien består af drivhuse i stål, og OPJ er i dag en af Europas førende producenter og leverandører af hobbydrivhuse.

Producerer ukrudtsbrændere

OPJ producerer som nævnt også ukrudtsbrændere. OPJs serie af ukrudtsbrændere har navnet Biolet, og OPJ har lagt et stort stykke arbejde i at udvikle deres ukrudtsbrændere, så de er så effektive som muligt samtidig med, at sikkerheden er i top.

OPJ producerer også tilbehør til ukrudtsbrændere, såsom gasdåser og gasslanger. OPJ leverer altså komplette løsninger til fjernelse af ukrudt ved hjælp af ukrudtsbrændere. Sortimentet omfatter små stokmodeller til den mindre terrasse eller have samt store semi-professionelle modeller, der er ideelle til større haver, gårdspladser, indkørsler o.l.

Mere end 35 års erfaring med haveprodukter

OPJ har mere end 35 års erfaring med produktion og salg af produkter til brug i haven og i husholdningen. Denne lange erfaring har resulteret i produkter, hvor det er helt tydeligt, at der er lagt vægt på detaljerne, kvaliteten og sikkerheden. Foruden de ovenfor nævnte produkter forhandler OPJ desuden kvalitetstørrestativer "Made In Germany" fra den tyske producent Blome.

Foruden de nævnte produkter importerer og forhandler OPJ også en række haveprodukter fra bl.a. USA og Tyskland.

Egen fabrik i Danmark

I modsætning til mange andre virksomheder bliver en række af OPJs produkter fremstillet på deres egen fabrik, , der er den eneste ISO-certificerede hobbydrivhusfabrik i verden. Når man køber et de produkter, der er produceret på OPJs egen fabrik, får man altså samtidig alle de fordele, der er ved at købe dansk udvikling og design kombineret med den ensartede, høje kvalitet, der kendetegner produktion på en ISO-certificeret fabrik.

OPJ har hovedkontor i Odense.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk