RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

nordland

Sorter efter

Nordland leverer varer produceret efter dit hoved

Nordland er XL-BYGs eget mærke. Vi bruger dette mærke til at producere kvalitetsprodukter, der er lavet efter dine behov. Med andre ord, er de produceret på baggrund af jeres erfaringer. Da det er vores eget mærke, er det muligt at tilbyde Nordland produkter til en særdeles fordelagtig pris, fordi der ingen mellemmand er.

Garageport med stil

du har behov for en garageport, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og æstetik, er en garageport fra Nordland den rette løsning. Nordland Garageport er lavet i træ, som er malet hvid. Det giver en flot overflade med et rent udseende, hvilket passer til næsten alle huse. Både moderne og huse af ældre årgang.

En garageport fra Nordland er lavet således, at der er fuld frihøjde, når porten er åben. Selv med en høj bil med skiboks, skal du altså ikke bekymre dig for, om du kan få bilen ind i garagen. Grundet den gode isolering i garageporten, vil de ting du opbevarer i garagen ikke blive påvirket af kulde. En luksus detalje er, at man kan få Nordland deluxe garageport med el fjernbetjening. På den måde slipper du for at skulle stige ud af din bil, hver gang bilen skal ind i garagen.

Gulvunderlag til at sikre god akustik og lækker gulvvarme

Nordland leverer gulvunderlag, som kan benyttes på overflader som beton og eksisterende klinker eller fliser. Gulvunderlaget kan levers både med og uden indlagt dampspærre, alt efter hvilket behov du har. Hvis du har brug for en hurtig arbejdsgang, kan du købe gulvunderlag fra Nordland med påmonteret tape, så det er lige til at sætte på. Nordland gulvunderlag kan desuden lægges sammen med gulvvarme.

Tagplade i plast + tilbehør

Nordland er også leveringsdygtige i termotag. Dette er ideelt at bruge som overdækning af terrasser, halvtage eller som vægbeklædning. Som en ekstra lækker detalje er Nordlands termotag også godt at bruge til lyskupler. På den måde kan du sikre dig lys i din bolig uden dog at få de farlige UV stråler med. Nordland termotag fås i opal og klar plast

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk