RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

nordland

Sorter efter

Nordland leverer varer produceret efter dit hoved

Nordland er XL-BYGs eget mærke. Vi bruger dette mærke til at producere kvalitetsprodukter, der er lavet efter dine behov. Med andre ord, er de produceret på baggrund af jeres erfaringer. Da det er vores eget mærke, er det muligt at tilbyde Nordland produkter til en særdeles fordelagtig pris, fordi der ingen mellemmand er.

Garageport med stil

Har du behov for en garageport, men vil du ikke gå på kompromis med kvalitet og æstetik, er en garageport fra Nordland den rette løsning. Nordland Deluxe garageporten er lavet i hvidmalet træ, der giver en flot overflade med et rent udseende, hvilket passer til både moderne huse, og huse af ældre årgange. En garageport fra Nordland er lavet således, at der er fuld frihøjde, når porten er åben. Selv med en høj bil med skiboks, skal du altså ikke bekymre dig for, om du kan få bilen ind i garagen. Grundet den gode isolering i garageporten, vil det du opbevarer i garagen ikke blive påvirket af kulde. En luksusdetalje er, at man kan få Nordland Deluxe garageporten med el fjernbetjening. På den måde slipper du for at skulle stige ud af din bil, hver gang bilen skal ind i garagen.

Gulvunderlag til at sikre god akustik og lækker gulvvarme

Nordland leverer forskellige typer gulvunderlag, som kan benyttes på overflader som beton, eksisterende trægulv, klinker og fliser. Gulvunderlaget fra Nordland fås i forskellige kvaliteter. Alt efter hvilket behov du har, leveres underlaget til rum med meget eller lidt trafik, med eller uden ilagt dampspærre, med fantastiske lyddæmpende egenskaber eller til LVT klikgulve. De fleste Nordland gulvunderlag kan desuden lægges sammen med gulvvarme.

Termotagplade i plast & tilbehør virker isolerende og beskytter mod UV-stråler

Nordland er også leveringsdygtige i termotag. Nordland termotagplader er perfekte til drivhuse, carporte, udestuer, overdækkede terrasser, halvtage, rytterlys eller som vægbeklædning. På den måde kan du sikre dig lys i din bolig, uden at få de farlige UV stråler med. Pladerne er fremstillet af polycarbonat, som er et stærkt og modstandsdygtigt materiale. De tåler desuden frost, har en god isolerende virkning og er brandafvisende. Pladerne har en lav vægt og er lette at montere - fx på underliggende spær. Nordland termotag fås i opal og klar plast.

Undertag & vindspærre – vælg det rigtige til konstruktionen

Pga. risiko for at der kan trænge vand og fygesne ind gennem den yderste tagdækning og ned i undertaget, er det utrolig vigtigt at vælge det helt rigtige kvalitetsmæssige undertag. Går du på kompromis, kan det i yderste tilfælde medføre store skader i tagkonstruktionen og derudover vise sig, at blive den dyreste løsning. Nordland leverer forskellige typer af diffusionsåbne undertage og vindspærrer, i forskellige DUKO-klassifikationer. Nordland undertag anvendes i tagdækninger med tegl, betontagsten, skifer, tagplader o. lign. Du kan altid rådføre dig med din lokale XL-BYG tagekspert.

Nordland tegltagsten med unikt falssystem og sikker kvalitet

I formatet, designet og i alle detaljer har den store lertagsten Nordland virkelig en masse fantastisk at tilbyde. På grund af det store format på 300x482 mm. opnås et meget fordelagtigt pris-/ydelsesforhold: ca. 10,8 stk./m². Formen på tagstenen har en vekselvirkning med bløde overgange mellem lys og skygger, og med en fleksibel lægteafstand på hele 29 mm. betyder det stor mulighed for en optimal tilpasning ved inddeling af tagfladen. Det unikke og kraftige falssystem er udviklet for optimal beskyttelse af husets tag mod slagregn og fygesne. Nordland tegltagstenen fås i mange spændende farver og overflader.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk