RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

napoleon

Sorter efter

Napoleon skaber kvalitetsgrill

Napoleons grill-serie er en serie i absolut bedste klasse. Serien indeholder forskellige grill med mange brugbare gadgets og grillfunktioner samlet i én unik løsning.

Napolen til en ægte grillentusiast

Med en Napoleon grill er du sikret et godt udgangspunkt for den perfekte grillaften. Anvend din Napoleon grill med forskelligt grilludstyr og skab på denne måde en inspirerende grilloplevelse, med retter der går udover de traditionelle burgerbøffer og pølser. En Napoleon grill har nemlig lige dét ekstra, som du ikke finder ved de traditionelle grill. Napoleon er primær kendt for deres gasgrill, der hver og én er udviklet med henblik på at skabe den bedste grilloplevelse.

Fordele ved en Napoleon grill

En Napoleon grill bliver hurtigt ekstremt varmt. På Napoleons Sizzle Zone bliver der op til 900 grader varmt. På den måde kan du let skabe de velkendte grillstreger på kødet samtidig med, at du forsegler saft og kraft i kødet. Skal du tilberede en steg, er det således ideelt at stege den af på grillen i Sizzle Zonen og derefter lade den langtidsstege ved en lavere temperatur.

Et canadisk firma

Napoleon blev stiftet i Canada i år 1976 af Wolfgang og Ingrid Schroeter. Deres to sønner, Chris og Stephen, blev senere inddraget i foretagendet. Med familiens solide viden om Wolf Steel Ltd. brændeovne er Napoleon udviklet og produceret som en af de bedste gasgrill, der i dag eksisterer på markedet. Napoleons grill er kendt for sine mange fede funktioner, og særligt den førnævnte Sizzle Zone-effekt med det keramiske legeme og vanvittige varme er et kæmpe hit både herhjemme og i udlandet. Sizzle Zone findes i alle Napoleons gasgrill-modeller fra Rogue og op.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk