RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Sorter efter

Mcculoch havetraktorer - klipper effektivt store græsarealer på kort tid

At klippe græsset kan være en tidskrævende opgave - især hvis der er tale om et stort græsareal. Nogle græsarealer er derfor så store, at de kræver en havetraktor, der gør arbejdet mere nemt og overskueligt. Er du ejer af en stor grund, hvortil der hører en stor og flot græsplæne, der jævnligt kræver en kærlig hånd for at stå skarp året rundt - så er det måske på tide at anskaffe sig en effektiv havetraktor.

Gør havearbejdet meget lettere

Med en havetraktor fra Mcculoch bliver havearbejdet lettere og hurtigere - derfor er det en god investering. Har du et støre areal, hvortil din plæneklipper ikke rækker, så er Mcculoch plæneklipper et godt valg. Havetraktorerne fås med en større klippebredde end de klassiske plæneklippere og er dermed egnet til at klippe græs på store arealer. Skal plæneklipningen være effektiv og hurtig, finder du derfor gode modeller i vores udvalg af Mcculoch havetraktorer, der fås med frontmonterede klippedæk. Med en Mcculoch havetraktor bliver den store have nem at holde pæn, da du kan klare store arealer på kort tid.

Bestil din havetraktor online

Det behøver derfor ikke at være en uoverskuelig opgave at holde din store græsplæne pæn - bestil en havetraktor, så er problemet løst nemt og hurtigt. Er du i tvivl om, hvilken model, du skal bestille til din have, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente personale står altid klar til at vejlede dig omkring vores produktudvalg, så du får bestilt det produkt, der bedst opfylder dine behov. Foretrækker du at se havetraktoren, inden du bestiller den hjem, er du også velkommen til at kigge forbi én af vores byggemarkeder, hvor vores personale står klar til at vejlede dig omkring dit køb. Her finder du et skarpt udvalg af havetraktorer. Du finder derfor nemt en model, der opfylder dine behov. XL-BYG gør det ordentligt!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk