RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

monier

Monier
Sorter efter

Virksomheden Monier er Nordens og Baltikums største leverandør af materialer til tage. Monier producerer både tagsten af beton og tegl. Både betontagstenene og tegltagstenene fås i forskellige modeller.

Moniers betontagsten

Betontagstenene fås fx i modellerne Minster Tagsten Granit, Minster Tagsten Skifer, B&C Dobbelt-S, B&C Polar, B&C Protector og B&C Danflock.

B&C Dobbelt-S er den tagsten, man hyppigst finder på de danske huse. B&C Polar er en mat betontagsten med en lang holdbarhed, så den egner sig godt til det danske klima med sol, regn og sne. B&C Protector er en gennemfarvet tagsten, som har en robust overflade, som giver den en lang holdbarhed.

Moniers tegltagsten

Tegltagsten er tegl, som laves af ler, der bliver gravet op ad jorden og derefter brændes ved en meget høj varme (omkring 1.000 grader Celcius). En vigtig fordel ved tegltagstene er, at de ikke alene er stærke og holdbare, men med tiden også får et endnu flottere udseende. Mange sætter også pris på det udseende, et tag bestående af glaserede teglsten har.

Monier producerer teglstene i mange forskellige modeller og typer. Blandt Moniers bedst kendte tegltagsten er bl.a. Dantegl vingetagsten, som er den traditionelle danske tegltagsten. En anden af Moniers bedste kendte tegltagsten er Hollander, som har en markant og letgenkendelig S-form.

Foruden tagsten sælger Monier også undertage samt et bredt sortiment af tilbehør til tage.

Egen produktion af tagsten på to danske fabrikker

Monier har to fabrikker og cirka 90 ansatte i Danmark. B&C betontagstenene produceres på et topmoderne betontagstensværk i Hersom ved Viborg, og vingetagstenene produceres på Volstrup Teglværk, som ligger ved Sæby i Nordjylland.

Monier er en del af den store internationale leverandør af tagmaterialer, Braas Monier, som har hovedkvarter i Luxembourg og leverer sine produkter til 36 lande verden over.

Målsætning om at sikre et godt arbejdsmiljø og skåne miljøet

Monier lægger vægt på løbende at udvikle og teste deres forskellige produkter, så materialerne opnår en stadig bedre holdbarhed.

Monier har en klart formuleret sundheds- og sikkerhedspolitik, så ulykker så vidt muligt undgås, og medarbejderne sikres det bedste arbejdsmiljø. Desuden lægger Monier vægt på, at alle led i produktionen skal foregå så miljøvenligt som muligt.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk