RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

monier

Monier
Sorter efter

Monier er et stærkt brand inden for tagløsninger

Inden for tagsten i beton og tegl er Monier en stor spiller på det europæiske marked. Vi tilbyder derfor selvfølgelig et stærkt og varieret udvalg af Monier tagsten hos XL-BYG, så du med sikkerhed kan finde den rette sten, hvad enten du går efter det matte sorte udseende, brune, røde, naturlige eller glaserede tagsten til dit hus. Fælles for alle varianter fra Monier er en solid kvalitet, du kan stole på.

Tegltagsten – et klassisk, elegant og sikkert valg

Monier tegltagsten fremstilles af 100% dansk ler, der bliver gravet op og derefter brændt ved en temperatur på omkring 1000°C. En vigtig egenskab ved tegltagsten er, at de ikke alene er særdeles stærke og holdbare, men også at de med tiden får et endnu flottere udseende. Mange sætter også pris på det udtryk, glaserede teglsten giver taget. Monier producerer teglsten i mange forskellige modeller og typer, som du vil opleve hos XL-BYG, men blandt de bedst kendte tegltagsten er bl.a. Dantegl vingetagsten, som er den traditionelle danske tegltagsten. En anden af Moniers velkendte tegltagsten er Hollander, som har en markant og let genkendelig S-form.

Betontagsten er det moderne alternativ

Betontagsten fra Monier fås i flere forskellige modeller her hos XL-BYG. B&C er den tagsten, man hyppigst finder på de danske huse. Den er en mat, gennemfarvet betontagsten med en lang holdbarhed, så den egner sig godt til det danske klima med både sol, regn og sne. B&C findes også i en Danflock-udgave – et tag uden undertag - med det særlige Danflock-overlæg, hvilket er et tætningsbånd, der sikrer et tæt tag uden undertag.

Derudover har vi B&C 25 tagstenen med Aerlox-teknologi, som er en ny letvægtsudgave, der muliggør montage på lette tagkonstruktioner. Sidst men ikke mindst har vi B&C 30 Ergo, som er det nyeste medlem i Aerlox-familien, der med sin lave vægt sikrer et godt arbejdsmiljø for montøren.

Monier producerer tag med tanke på miljøet

BMI Danmark lægger vægt på løbende at udvikle og teste deres forskellige produkter, så materialerne opnår en stadig bedre holdbarhed. Desuden lægger BMI Danmark vægt på, at alle led i produktionen skal foregå så miljøvenligt som muligt. Dette er blot endnu et af Moniers kvalitetsstempler.

To stærke tagproducenter under ét navn

I 2017 gik Monier sammen med Icopal, som primært producerer tagpap og andet tagtilbehør, under navnet BMI Danmark. De er en del af BMI Group, som er den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa, og som har en lang, succesfuld historie inden for tagproduktion og -ekspertise. BMI Group mener, at et tag ikke bare er et tag, men en tryghed og sikkerhed, når man vælger det rigtige. Det er en kvalitetsløsning, vi også tror på.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk