RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

millarco

Millarco
Sorter efter

Millarco er et danskejet firma, som i mere end 25 år har produceret og solgt en lang række forskellige produkter – primært til boligen og haven. De fleste, som har besøgt et byggemarked har sikkert bemærket udstillingerne med Millarcos mange produkter, som ofte ligger i et lidt lavere prisleje end mange af konkurrenternes.

Millarco blev grundlagt i 1986 af Lars Bærentsen. Millarcos hovedkontor og hovedlager ligger i dag i Lystrup uden for Aarhus. For nogle år siden udvidede Millarco sit lager i Danmark med 2.000 m2 på trods af finanskrisen.

Millarco – Danmarks største leverandør af boligtilbehør til byggemarkeder

Millarcos katalog rummer over 3.000 forskellige typer produkter inden for bl.a. værktøj, beslag, tilbehør til boligen, grilludstyr og haveredskaber. Bladrer man igennem Millarcos produktlister, slår det en, hvor bredt sortimentet er. Virksomheden producerer både værktøj til en lang række opgaver og varer til de fleste dele af boligen.

I dag sidder Millarco angiveligt på omkring 90 procent af markedet for boligtilbehør til byggemarkeder og er dermed Danmarks ubestridt største spiller på markedet.

En stor del af Millarcos produkter er designet i Danmark, men produktionen sker primært i Fjernøsten hos de snesevis af producenter, som hvert år sender omkring 1.000 containere til Millarcos lager i Danmark.

Produkter til gør-det-selv folket og den semi-professionelle håndværker

Millarcos forsøger gennem sine produkter at forene en konkurrencedygtig pris med god kvalitet, som overholder de danske standarder inden for området.

Den primære målgruppe for Millarcos produkter er gør-det-selv manden eller kvinden, men firmaet tilbyder også værktøj til den semi-professionelle håndværker. Millarcos Boxer-serie består af elektrisk værktøj og håndværktøj, som er konstrueret med henblik på at kunne klare de ekstra belastninger, det vil blive udsat for, når det bliver brugt af håndværkere eller den meget aktive gør-det-selv mand eller kvinde.

Nogle af Millarcos øvrige produktserier er: Caramba, CookIt, GreenIt, HomeIt, MiLock, PlayIt, Power BattZ og WorkIt.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk