RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

meyer-holsen

Sorter efter

Tagsten, naturskifer, fliser og klinker fra førende producenter

V. Meyer

V. Meyer importerer og forhandler markedets bedste og mest kvalitetsbevidste løsninger indenfor tegltagsten, indendørs fliser, klinker og naturskifer til udendørs brug på tage og facader.

Det er løsninger i klassiske såvel som moderne materialer. V. Meyer fører et udvalg, som er sammensat, så du uanset bygningens arkitektur finder tag, facade og flisebelægning, der understreger og giver bygningen og rummet den ønskede karakter. Siden 1907 har V. Meyer så at sige bestræbet sig på at levere byggematerialer, der modstår tidens tand rent funktionelt såvel som æstetisk.

Meyer-Holsen

Unikke tagsten der bliver specialfremstillet, for at skabe de bedste egenskaber som muligt. Produkterne er produceret i ren skifer-ler, hvilket sikre nogle både lette og enormt stærke sten. Derudover er det et materiale, der har en meget lav fugtoptagelse på mindre end 3-4 %. Den lave fugtoptagelse gør stenen modstandsdygtig overfor smuds og algebelægninger. Det betyder mindre vedligehold for dig. Meyer-Holsen er især kendt for Ravensberger Light og Zwilling tagstenen.

Ravensberger Light

Ravensberger Light er med sine 2,2 kg. den letteste falstagsten på det danske marked. Tagstenen har en vægt på 27,5 kg per m2, når der anvendes max lægtafstand. Det gør Ravensberger Light til det naturlige valg, såfremt man ønsker tagsten på et hus fra 1950’erne til 1970’erne, der har en let tagkonstruktion.

Zwilling tagstenen

Denne tagsten er en vingefalstagsten, hvor der kun skal bruges ca 10 sten per m2. Dermed er vingefalstagstenen et meget budgetvenligt valg. Det er dog ikke kun budgettet, der berøres positivt. Fordi der kun skal bruges 10 stk per m2, kan Zwilling tagstenen monteres ca. 30 gange hurtigere end den traditionelle vingefalstagsten.

Creaton

Creaton er et kvalitetsmærke indenfor tagsten. De udvikler en række forskellige produkter, der på hver deres måde har de mest optimale egenskaber til deres formål. Produkterne er alle lavet af de bedste råstoffer, der med den moderne brændingsmetode ender ud i kvalitetsprodukter, som vi kender det fra Creaton.

Creaton tilbyder et bredt produktsortiment og med et varieret tilbehørsprogram, der kan opfylde de flestes ønsker. Ét af produkterne er deres vingefalstagsten, der er kreeret til den lodrette fals. Disse er udviklet med en enestående ”labyrint teknik”, som med fem særligt udformede sideribber sikrer, at vandet ikke kan trænge ind mellem tagstenene – heller ikke ved højt vindtryk. Skulle der opstå kondensvand bagpå tagstenen, vil de kileformede støtteribber på langs lede kondensvandet ned til tagstenen nedenunder. Af andre Creaton produkter kan f.eks. nævnes Harmonie, Melody, og Nordland.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk