PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

metabo

Metabo
Sorter efter

Metabo producerer stort set alt inden for elværktøj: Boremaskiner, borhammere, trykluftboremaskiner, vinkelslibere, stiksave, bænkslibere, bajonetsave, håndrundsave, bordrundsave, høvlemaskiner, båndsave, hækkeklippere, havepumper, tilbehør til værktøj osv., blot for at nævne nogle få eksempler.

Hvis man bladrer i et katalog fra Metabo, bliver man virkelig overrasket over, hvor bredt et sortiment, firmaet har inden for alle typer elektrisk værktøj til både håndværkere og gør-det-selv folk.

Nummer 1 i Europa

Virksomheden Metabo blev grundlagt i 1924 i Tyskland af Julius Closs, Albrecht Schnizler og Walter Rauch. Navnet var da "Schnizler GmbH", men dette blev i 1932 ændret til det nuværnede navn "Metabo". Selve navnet Metabo er en forkortelse af ordet "metalboredrejemaskine".

Lige siden begyndelsen har Metabo arbejdet målrettet på at forbedre sine produkter gennem innovation. Denne indsats resulterede i 1999 i, at Metabo opnåede en placering som nummer et i Europa på markedet for træbearbejdningsmaskiner. Og på verdensplan blev firmaet nummer to.

I dag eksporterer Metabo sine produkter til mere end 100 lande verden over. Metabos værktøj bruges lige fra jordens koldeste områder og til de varmeste.

I Danmark ligger Metabos danske afdeling i Tåstrup ved København.

Kvalitet og ergonomisk design

Når du køber et Metabo produkt, køber du et produkt, som er udviklet af et firma med mange års erfaring inden for udvikling af professionelt, elektrisk værktøj. En vigtig årsag hertil er, at en stor del af målgruppen for Metabos produkter er håndværkere verden over – håndværkere, som stiller store krav til værktøjets kvalitet og holdbarhed. Men det samme gælder selvfølgelig også den kræsne gør-det-selv mand eller kvinde, som kun vil have det bedste.

Derfor prioriterer Metabo også nytænkning, innovation og ergonomisk design, når de udvikler og forbedrer deres værktøj, så de bevarer den position, de allerede har opnået.

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk