RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

mefa

Mefa
Sorter efter

Mefa er en dansk virksomhed, der blandt andet producerer postkasser. Mefa blev grundlagt i 1969 og har gennem årene ekspanderet kraftigt. Resultatet er, at Mefa i dag er Nordens største producent af postkasser.

Mefa postkasser til et hvert formål

Foruden postkasser sælger Mefa også pakkepostkasser, postkasseanlæg, navneskilte, standere og tilbehør til postkasser. Mefa er kort sagt leverandør alt sortiment til forskellige typer postkasser.

Målgruppen for Mefas produkter er både lejlighedskomplekser, institutioner, virksomheder og private boligejere.

Mefas motto er: "Vi passer godt på din post!"

Mefa arbejder kontinuerlig på at styrke sin position på markedet for dets produkter ved at lytte til nordiske kunders ønsker og behov og tilpasse produkterne her til.

Kvalitet, brugervenlighed, design og sikkerhed

Noget af det, der har gjort Mefa markedsførende, er vægtlægningen på, at produkterne skal have en høj grad af kvalitet og brugervenlighed.

For eksempel har Mefa arbejdet målrettet med at producere postkasser, som har en høj sikkerhed. For eksempel er flere af Mefas postkasser forsynet med rukolåse, så at de er vanskelige at dirke op. På grund af Rukolåsene kan disse postkasser også tilpasses til din hoveddør, så du kan anvende den samme nøgle både til din bolig og din postkasse. Du slipper altså for at skulle bruge to forskellige nøgler.

Foruden sikkerheden lægger Mefa vægt på, at deres produkter skal have en lang holdbarhed. Dette mål forsøger virksomheden at opnå ved kun at anvende kvalitetsmaterialer, som bliver bearbejdet, så slutresultatet er produkter, som kan tåle det nordiske klimas mange luner.

Et andet vigtigt særkende ved Mefas produkter er deres design. Når man ser Mefas postkasser, er det helt tydeligt, at der virkelig er tænkt over designet. Hvad enten du blot vil have en traditionel, firkantet postkasse, eller du gerne vil have en postkasse i en lidt anderledes formgivning og i spændende, nye materialer, kan du sikkert finde en, der passer til dine ønsker.

Et eksempel på den sidste type postkasser er Mefa Trend serien, som rummer en række spændende bud på postkasser, som skiller sig ud ved et anderledes og flot design.

Du kan finde et stort udvalg af Mefas produkter hos XL-BYG.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk