RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

mcculloch

Mcculloch
Sorter efter

Stærke og effektive maskiner til havearbejdet

McCulloch er en amerikansk virksomhed, der producerer kraftige og driftssikre produkter inden for motorsave, plæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, løvblæsere m.m. McCulloch er i dag en del af Husquarna-koncernen, og de forstår stadig at udmærke sig med effektive haveprodukter. Den viden og erfaring, de har erhvervet sig, formår de at inkorporere i hver enkelt nye motorsav, plæneklipper, hækkeklipper og i resten af deres brede sortiment. 

Fra motorsave til haveprodukter

McCulloch blev grundlagt af forretningsmanden Robert McCulloch i Wisconsin tilbage i 1949. Efter nogle få år med base i Wisconsin flyttede virksomheden til Californien, hvor de introducerede den første amerikanske en-mands sav. I 1988 flyttede virksomheden endnu engang placering, denne gang til Tucson, Arizona, hvor de åbnede deres hovedkvarter, og i dag er de en del af Husquarna-koncernen. I deres tidligere leveår producerede de hovedsageligt motorsave, og deres primære målgruppe var de professionelle skovarbejdere, hvorefter de i 1970’erne begyndte at rette deres fokus på produktion af haveprodukter solgt direkte til den enkelte forbruger.

McCulloch arbejder for konstant at forbedre deres produkter

Med produkter fra McCulloch er du sikret kraftige motorer, tekniske innovationer og stærke designs. McCulloch designer deres produkter ud fra et ønske om en høj ydeevne og holdbarhed, samtidig med at både brændstofforbruget og støjniveauet skal holdes så lavt som muligt. McCulloch har en kvalitetspolitik, der lyder som følger: Vi skal altid leve op til eller overgå dine forventninger til McCulloch produkter.

Miljøet er vigtigt for McCulloch

McCulloch gennemfører regelmæssigt analyser, der evaluerer deres produkters indvirkning på miljøet. Derudover bestræber de sig på at vælge materialer, der påvirker miljøet mindst muligt i deres produktion. De sørger for at udskifte ældre materialer med nye og mere miljøtilpassede produkter, så snart de er tilgængelige.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk