RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

makita

Sorter efter

Makita er en stor international virksomhed, som fremstiller professionelt elværktøj inden for stor set alle områder: Fx. boremaskiner, borhammere, skruemaskiner, rundsave og stiksave.

Makita producerer også varmluftspistoler, diamantskæremaskiner, vinkelslibere, rystepudsere, pladesakse, varmluftpistoler, afstandsmålere, støvsugere, plæneklippere, græstrimmere, kædesave, hækkeklippere osv.

Stort sortiment inden for elværktøj og havemaskiner

Alt i alt rummer Makitas sortiment mere end 1.000 varer, der specielt retter sig mod håndværkere, gør-det-selv folk og haveentusiaster.

Grundlagt i Japan

Makita blev grundlagt i Nagoya i Japan i marts 1915. Virksomheden har altså omkring 100 års erfaring med produktion af elværktøj og servicering af sine kunder. Virksomhedens internationale hovedkvarter ligger stadig i Japan, og Makita sælger i dag sine produkter i mere end 100 lande og er en meget kendt, internationalt brand blandt fagfolk.

Verdensomspændende koncern

Koncernen beskæftiger mere end 15.700 medarbejdere verden. Makitas danske hovedkontor ligger i Horsens, hvor virksomheden i 2007 introducerede et helt nyt, stort lager, der rummer en lang række af Makitas mest populære produkter i Danmark. På den måde kan Makita hurtigt sende præcis sine produkter til forhandlere over hele Danmark, når kunderne bestiller dem.

Forsøger at lytte til kunderne

Makita har en klart formuleret virksomhedspolitik ifølge hvilken de lægger vægt på, at deres produkter skal være brugervenlige og have en høj kvalitet, men samtidig også have et moderne og tiltrækkende design.  Desuden er det vigtigt for Makita, at de tilpasser deres produkter og services efter de lokalsamfund, hvor de indgår. Der er forskel på, hvilken type produkter og hvilke services, kunderne efterspørger i de forskellige verdensdele og lande, og Makita forsøger at kunne tilbyde det produktsortiment og den service, der er det optimale i de forskellige lande.

Endelig er værd at nævne, at Makita har en etik-politik, hvor virksomheden forsøger at imødekomme kundernes værdier og ønsker.

Denne kombination har gjort Makitas produkter til de foretrukne produkter inden for elværktøj blandt mange håndværkere og erfarne gør-det-selv folk.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk