RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

lope

Lope
Sorter efter

Lope Handel er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at sælge badeværelsesprodukter. Lope Handels kunder er bl.a. byggemarkeder rundt omkring i Norden, heriblandt XL-BYG, som fører et godt udvalg af Lope Handels produkter.

Bredt sortiment af produkter til badeværelset

Lope Handels sortiment er særdeles bredt: Toiletsæder, badserier, brusesæt, badeforhæng, bademåtter, håndklædestænger, væghængte badskabe, afløbsriste, badevægte, spejle, badeværelseslamper, toiletpapirholdere, toiletbørster, udendørs brusere osv.

Lope Handel sælger kort sagt næsten alt, hvad man har brug for til at indrette et velassorteret badeværelse.

Sidste nye skud på stammen er italiensk designede badeværelsesmøbler, som ikke alene kan gøre badeværelset mere komfortabelt, men også give det et flottere og mere indbydende udseende.

Lope Handel - en succesrig dansk virksomhed

Lope Handel blev grundlag i 1991. Gennem de senere år har firmaet ekspanderet kraftigt og leverer nu til en lang række kunder i både Danmark, Norge og Sverige – herunder den store byggemarkedskæde XL-BYG.

26. maj 2014 opkøbte Lope Handel firmaet Høigaard Design, som ikke mindst er blevet kendte gennem sine designserier Milano og Metro. Med dette opkøb styrkede Lope Handel yderligere sin markedsposition inden for salg af badeværelsesprodukter.

Lope Handels hovedkvarter og lager ligger i Hillerød. Herfra bliver firmaets produkter solgt og sendt til VVS-forhandlere og byggemarkeder overalt i Danmark og resten af Skandinavien.

Find Lope Handels produkter hos XL-BYG

Når man køber produkter fra Lope, køber man produkter, hvor der er lagt stor vægt på både kvalitet og design. Næsten uanset hvad, man har brug for til badeværelset, vil man kunne finde i Lope Handels sortiment. Søger man på XL-BYG kædens webshop, kan man hurtigt og let finde det produkt, man har brug for til sit badeværelse.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk