RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

lindab

Lindab
Sorter efter

Lindab udvikler og producerer tag- og facadeløsninger i stål, tagrender og porte samt løsninger til ventilation og styring af indeklima.

Lindab tagrender

Lindab Tagrender af stål er skabt til det skandinaviske klima og i et skandinavisk design. Tagrenderne er enkle at montere og findes i et bredt sortiment af farver og størrelser.

Lindab porte

Porte fra Lindab er produceret med et unikt kernemateriale, forskellige overflader og farver samt et veludvalgt udstyrsprogram. Lindab Porte kan indgå i både industri- og garageløsninger.

Lindab stålplader

Med stålplader til tag og facade i et bredt program af profiler, farver og tilbehør kan Lindab levere en komplet løsning til byggeriet.

Gennemtænkte løsninger kommer ikke ud af det blå – og dog ...

Hos Lindab er filosofien Good Thinking dybt forankret i alt, hvad vi gør. Det er vores faste overbevisning, at gode tanker fører til gode løsninger på de udfordringer, vi alle står over for. Gennem Good Thinking har Lindab også de bedste forudsætninger for at levere til bæredygtigt byggeri og vi sikrer løbende at følge branchens høje standarder og nye certificeringer – fx har porte fra Lindab en vugge-til-vugge certificering beskrevet i en EPD.

Lindab anvender stål i produktionen, og stål er et af de få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip og et mindre energispild. Derfor er det blå Lindab logo din garant for en gennemtænkt løsning. Det kalder vi Good Thinking.

International leverandør forenkler byggeriet

Lindab er en international koncern som udvikler og sælger produkter og løsninger, som forenkler byggeriet og forbedrer indeklimaet. Det er produkter af høj kvalitet, som er enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige og leveres med et højt niveau af service med fokus på at skabe succes hos kunden. Lindab vil både at være en attraktiv virksomhed at gøre forretninger med og at være ansat i. Hovedkontoret ligger ved Båstad i Sverige, hvor Lindab blev grundlagt i 1959. Den danske afdeling af Lindab har hovedkontor i Haderslev og har ca. 500 ansatte.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk