RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

kosan gas

Kosan Gas
Sorter efter

Kosangas – En mobil energikilde

Kosan gas er Danmarks største leverandør af gas i flasker og tanke. De leverer gas til både private såvel som til virksomheder. Hos virksomheder bliver kosangas brugt til opvarmning eller produktionsprocesser ved både store, advancerede anlæg og enkle installationer. Til de private forbrugere er kosangas den primære kilde ved gasgrill og til små praktiske opgaver som afbrænding af ukrudt, netop grundet gassen mobile natur.

Mange muligheder med Kosangas

Gas er en praktisk, mobil og miljømæssigt forsvarlig energikilde, der egner sig godt til mange forskellige aktiviteter i hus- og have. Om du skal lave mad på gasgrillen, brænde ukrudt eller f.eks. ha’ varmen i udhuset er der gode muligheder med Kosangas. På en udflugt med bil eller campingvogn er gassen også næsten uundværlig. Pak en 5 kg gasflaske og en mobil gasgrill i bilen, og du er klar til lave dit næste måltid på stranden. Som håndværker eller gør-det-selv mand kan du også have god nytte af gassen til tagdækning, til lodning og smeltning eller opvarmning.

Kosan gas gasflasker – Et miljørigtigt valg i flere størrelser

Gas (LPG) er et af de reneste fossile brændstoffer. Ved fuldstændig forbrænding afgives kun vand og CO2, og produktet udleder ingen miljøgifte som fx bly og tungmetaller.

Gasflasker findes i mange størrelser, fra 2 til 33 kg. Hos XL-BYG finder du de mest populære 5 og 10 kg Kosangas Light flasker og 11 kg stålflasker. Når du køber Kosangas Light, sparer vi sammen miljøet for 38% CO2. Flasken indeholder den gas du kender - men der er investeret i certifikater på en mængde bioLPG svarende til 40% af flaskens indhold, hvilket Kosan Gas kalder BioMix40.

Historien bag Kosangas

Tilbage i 1929 blev Kosan Gas stiftet i Danmark under navnet Danske Flaskegas Co. I de følgende årtier vokser selskabet sig stort, specielt på levering af flaskegas til de danske husmødre på landet. Senere udvikler markedet for gas til industrien sig positivt, og der kom flere konkurrerende selskaber. Efter et årelangt samarbejde sælges Kosan Gas i 1989 til BP. I 2010 sælges BP Gas til UGI Cooperation og navnet Kosan Gas kan igen træde ind på den danske gasscene. Det amerikanske energiselskab UGI Cooperation er i dag fortsat den solide ejer bag Kosan Gas.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk