RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

kährs

Sorter efter

Kährs trægulve holder i generationer

AB Gustaf Kähr blev grundlagt I Sverige I 1857. Virksomheden har sine rødder i den lille by Nybro, i Småland, hvor fabrikken ligger den dag i dag. Fabrikken bruger primært træ fra de svenske skove, som saves til på deres eget savværk. På den måde opnås der en kvalitetssikring af produktet, da der er kontrol med materialerne på alle punkter i skabelses processen.

Et Kährs trægulv er udviklet til at ligge i generationer. Trægulvet er slidstærkt, og let at vedligeholde. Efter mange års brug, kan man blot slibe og oliere, hvorved gulvet igen står som nyt. Du kan således forny gulvets udseende mange gange i løbet af dets levetid.

I dagligdagen er træ meget let at holde rent og pænt. Det kræver blot en gang støvsugning eller overtørring med en hårdt opvredet klud, når der er behov for det.

Det miljøbevidste valg

Et trægulv fra Kährs er et miljøbevidst valg på flere måder. Gulvet er svanemærket og dermed godt for vores miljø. Derudover er det ligeledes godt for dit indeklima. Undersøgelser har vist at træ forbedrer indeklimaet, og har en positiv indvirkning på menneskers livskvalitet og trivsel. Træ er isolerende, så det føles lunt at leve på.

Med Kährs trægulve får du således en enestående kvalitet, et sundt indeklima og et smukt gulv, der holder i generationer.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk