RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

jasa

Jasa
Sorter efter

Jasa Company er en dansk virksomhed, der sælger produkter til byggesektoren i både Danmark og de nordiske lande. Jasa Company har et meget bredt og velassorteret varesortiment og tilbyder blandt andet beslag til døre, vinduer og køkkener, tilbehør til døre, hængelåse, nøgler og meget mere. Derudover tilbyder de også at løse større opgaver i form af låsesystemer til eksempelvis boligforeninger og skoler, hvilket de har en række specialuddannede, kompetente medarbejdere til at sørge for.

En virksomhed i vækst

Jasa Company blev etableret den 17. januar 2006 af Søren Madsen. Virksomheden har hjemme i Risskov ved Aarhus og medarbejderstaben vokser sig stadig større og større. I starten bestod Jasa Companys produktsortiment udelukkende af rustfrie beslag, men i dag har sortimentet altså vokset sig meget større.

Jasa Company stræber efter tilfredse kunder

Jasa Company ønsker at opfylde deres kunders ønsker, der lyder på produkter af god kvalitet til den rigtige pris, hvor der også samtidig er taget hensyn til både design, enkelhed, funktionalitet og brugervenlighed. De stræber blandt andet efter at kunne pakke og levere deres produkter med alt det nødvendige tilbehør, samt med grundige vejledninger, så den efterfølgende montering er let for kunden. Derudover ønsker de at have et lokalt lager, der gør det muligt hurtigt og effektivt at levere varerne til kunderne, og det optimale er, at der er mulighed for dag til dag levering.

Menneskelige hensyn er i højsædet

I Jasa Company prioriterer de menneskelige hensyn og sikkerhedsmæssige forhold meget højt, hvilket derfor gælder både internt i virksomheden, men samtidig også for deres leverandører. Jasa har en klar politik om, at de af deres leverandører på ingen måde accepterer arbejde udført af børn under 15 år i den skolepligtige alder. I tråd hermed vil Jasa til enhver tid sørge for, at alle deres samarbejdspartnere overholder gældende menneskerettigheder ifølge FN konventionen om børnearbejde. Overholdes disse krav ikke, vil Jasa Company bringe samarbejdet til ophør med øjeblikkelig virkning.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk