RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

ibf

Sorter efter

IBF er en dansk virksomhed, der producerer betonløsninger til den danske byggebranche. IBF har siden de blev grundlagt spillet en stor rolle i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige.

En virksomhed i vækst

Johannes Rosenkilde købte i 1960 et lille cementstøberi i Ikast, nemlig Ikast betonvarefabrik. Gennem årene har IBF vokset sig større og større, og i dag er IBF landsdækkende. I dag producerer IBF afløbsprodukter, herunder blandt andet rør, brøndgods og udskillere, samt kantsten, belægningssten, fliser, betontagsten og fabriksbeton m.m. Der har altså været en rivende udvikling i deres produktsortiment, og hvor de for 50 år siden kun havde 10-15 varianter, består sortimentet i dag af langt over 100 varianter.

IBF er også at finde i udlandet

I årene efter murens fald så man i IBF på mulighederne for afsætning af betonprodukter i det tidligere Østtyskland og Polen. IBF opkøbte i 1992 en betonvarefabrik i polske Boleslawiec, som ligger forholdsvis tæt på grænsen til Tyskland og muliggjorde dermed eksport til det tyske marked. En tagstensfabrik fra Danmark blev monteret på fabrikken tillige med et nyt produktionsanlæg til belægningssten. Udviklingen skulle imidlertid vise, at man faktisk kunne afsætte produktionen i Polen, og der blev ikke behov for eksport. I stedet blev et nyt marked skabt, og dette var starten til IBF’s engagement i Polen, og som med årene er blevet udbygget med en fabrik i Torun, endnu en i Radomsko samt fem fabriksbetonstationer.

IBF er lig med kvalitet

IBF har deres egne laboratorier, der sikrer, at produktionens interne kvalitetsstyring bliver nøje overvåget. Med kunden i centrum imødekommer IBF de stadigt stigende krav der er til holdbare løsninger. Alle IBF produkter er forsynet med nogle meget udførlige deklarationer omhandlende eksempelvis geometri, holdbarhed og styrke. På deres interne laboratorier sikrer de, at deres produkter overholder de egenskaber, der står på produktet. Derudover er IBF tilknyttet Betonvarekontrollen (BVK). Det betyder, at BVK kontrollerer produkternes kvalitet samt den interne kvalitetsstyring og kvalitetskontrol.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk