RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

heat beads

Sorter efter

Opnå den rette temperatur med Heat Beads grillbriketter

Foretrækker du den klassisk kulgrill? Så har du behov for grillbriketter for at få gang i din kulgrill. Med grillbriketter får du en længere brændetid, konsekvent temperatur og så er de oftest billige at anskaffe. Derfor kaldes grillbriketter for grillens ’junkfood’, da de er billige, kan fås overalt, men indeholder ting, du ikke ønsker at kende til. Grillbriketter er fremstillet af biprodukter til træ, der giver en lang brændetid. Med briketter skal du derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din grill går ud, mens du er i gang med at grille mad.

Med briketter behøver du ikke at tilføje ekstra brændsel, når du smider en steg på grillen. Har du inviteret familien på grillmad, hvor menuen står på en god steg, der skal ligge længe på grillen, kan du med fordel anskaffe dig Heat Beats briketter, der giver en høj og stabil temperatur med mere end 4 timers brændetid. Herved undgår du risikoen for, at briketterne brænder ud, inden stegen har fået den perfekte tilberedning. Heat Bead briketterne sørger for at bevare temperaturen over flere timer, så du kun skal bekymre dig om, at holde øje med tiden, når du har lagt en steg på grillristen.

.

Prisvenligt udvalg

Gå på udkig i vores håndplukkede udvalg af Heat Beat grillbriketter, hvor du finder briketter til billige priser. Her kan du endvidere være heldig at finde Heat Beat briketter på tilbud. Bestiller du briketter online, kan du snart være klar til at tænde op for grillen på terrassen og tilberede en smagfuld grillmiddag for venner eller familie. Bestil online eller kig forbi din lokale XL-BYG, hvis du ønsker vejledning til, hvilke briketter du bør vælge til din grill. Vores dygtige personale står altid klar til at vejlede dig til det rette køb. XL-BYG gør det ordentligt!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk