RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

halo design

Sorter efter

Halo Design sikrer belysning i høj kvalitet

Lige meget om du har brug for en pendel, bordlampe, gulvlampe, loftslampe eller væglampe, så er der ikke blevet gået på kompromis med designet og funktionaliteten hos Halo. Oftest er lamperne lavet i serier, så de kan passe ind flere steder i hjemmet og som en ekstra bonus sælges alle lamperne til en skarp pris.

Halo Design har et bredt udvalg, de har blandt andet udviklet et LED-spot med en 3-trins dæmpbar funktion. Med den nye 3-trins dæmpe funktion får man lagt flere anvendelses muligheder enten til sin lampe eller lyskilde, hvilket er til stor fordel for forbrugeren, da man derfor slipper for at installere dyre lysdæmpere.

COLORS – Innovative produkter under Halo Design

I 2009 blev under-brandet COLORS udviklet, med fokus på den nyeste teknologi inden for gadgets og lyskilder i form af dekorative LED pærer og fatninger. Med COLORS er Halo Design sikre på, altid at kunne kombinere de nyeste designs med den nyeste teknologi indenfor lyskilder. COLORS giver nyt liv til de traditionelle pærer, med deres mange dekorative og kreative pærer, som er smukke helt uden en lampeskærm, her finder du blandt andet GLOBE pæren, COMPACT, og den smukke DROP pære. Derudover er COLORS også kendt for deres gadgets, blandt andet THE FLAME og SOUND JAR, som begge er bluetooth højtalere med LED hyggelys.

Halo Designs’ historie

Halo Design er en dansk designvirksomhed, som blev etableret i 1994 af Michael Waltersdorff. Med sin store passion for teknologi og lamper, gik den dengang 18-årig Michael i gang med at designe og udvikle sine egne lamper, med øje for funktionalitet, design og ikke mindst kvalitet. Halo Design lever efter missionen om at skabe dansk design i høj kvalitet inden for hjemmets belysning, som passer ind i ethvert hjem. Produkterne er, siden 1994, blevet udviklet med den nyeste teknologi inden for lysindustrien, hvor det typisk først var glødetråden, hvorefter det blev halogenteknologien, for nu at være med fokus på det nyeste nye, nem LED teknologien, hvilket er kommet frem med en hastighed der aldrig har været set før i belysningen verden og tillige som har skabt fundament for den innovative tilgang til produkterne. I dag sælges Halo Designs lamper i hele Skandinavien og i store dele af Europa. Michael Waltersdorff passion er kun vokset med årene, hvorfor han stadig designer og udvikler lamper for sit firma, Halo Design.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk