RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Sorter efter

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Damixa

Hos XL-BYG er kvalitet i fokus. Vi går ind for kvalitet i alle aspekter, når det kommer til byggeprojekter. Derfor forhandler vi kun kvalitetsprodukter til dine projekter i hjemmet. Kvalitetsprodukter har nemlig en lang holdbarhed og kommer ofte med et mere æstetisk design, der tilføjer noget ekstra til hjemmet - ofte i et tidløst design. Hos XL-BYG har vi derfor håndplukket et udvalg af produkter fra Danske Damixa, der leverer stilfulde VVS-artikler til dit hjem. Derfor finder du i vores sortiment af armaturer til køkken, bade-værelse eller bryggers mange skarpe og stilfulde modeller fra Damixa, der får kvalitet og design til at spille sammen.

Reservedele

Trods den gode kvalitet hos Damixa, kan du komme ud for at mangle reservedele til dine Damixa produkter. Derfor har vi ved XL-BYG håndplukket de vigtigste reservedele til vores udvalg af Damixa produkter, så du nemt kan bestille de reservedele, du mangler. Med de rette reservedele kan du hurtigt skifte de gamle ud med nye, så du fortsat har et velfungerende produkt. Derfor sørger vi for løbende at opdatere vores sortiment af reserve-dele.

Er du på udkig efter reservedele, kan du derfor med fordel tage et kig på vores udvalg af Damixa reservedele, hvor du med stor sandsynlighed finder netop den reservedel, du søger. Har du besvær ved at finde ud af, præcis hvilken Damixa reservedel du skal bestille hjem, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan derfor altid kontakte os og få råd omkring dit Damixa produkt. Herved sikrer vi, at du får modtager den rette Damixa reservedel, så du hurtigt kan skifte den gamle ud med en ny. Tøv derfor ikke med et give os et kald eller en mail. Vi er nemlig til for at hjælpe dig med dine projekter i hjemmet. XL-BYG gør det godt!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk