RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

gripo

Gripo
Sorter efter

Gripo er et design mærke, som er en del af det danske importfirma MNP A/S.

MNP A/S har i mere end 25 år importeret lyskilder, forbrugerelektronik, arbejdsbelysninger, kabeltromler, alarm udstyr samt sikkerhedsskabe til de største skandinaviske forhandlere og byggevarehuse.

Grundlagt i 1989

MNP A/S startede sin leverandørvirksomhed i 1989 og har siden grundlæggelsen været en leverandør, der har leveret et stort udbud af produkter. Målsætningen har hele tiden været at imødekomme slutbrugerenes forventninger om konkurrencedygtige priser og en god kvalitet.

Under udvælgelsen af nye produkter, lægger MNP vægt på at afstemme deres indkøb efter deres danske kunders ønsker – både om produkttyper og hurtig leveringstid.

Nær kontakt til producenter

MNP A/S lægger også vægt på at holde et tæt forhold til deres producenter, så de er sikre på, at kvalitetskravene hele tiden overholdes. MNP besøger derfor flere gange om året deres producenter samt deltager på de største internationale messer, så de kan udvælge de produkter, der har størst relevans for deres kunder.

De udvalgte produkter bliver desuden fundet i nært samarbejde med de forhandlere, der ønsker at gøre anvendelse af MNPs ekspertise.

Danske manualer og godkendelser

Alle MNPs produkter leveres med dansk forpakning, danske manualer samt alle de relevante godkendelser. Produkterne markedsføres under brandet "Gripo".

Det er vigtigt for MNP, at alle Gripo-produkterne overholder de nødvendige sikkerhedsgodkendelser samt de strenge danske/EU krav om kvalitet og forbrugerrettigheder.

Bredt sortiment

Gripo serien inkluderer bl.a. alarmer, sensorer, elsparepærer, lysdioder, LED-pærer, ringeklokker, timere, batterier og belysningsarmaturer.

MNP tilbyder altså et bredt sortiment inden for fx belysning og alarmer.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk