RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

grillgrill

GrillGrill
Sorter efter

GrillGrill producere kvalitetsprodukter til grillentusiasterne

GrillGrill er en serie af gasgrill og tilbehør i en solid kvalitet. Serien er udviklet i Danmark i et samarbejde mellem XL-BYG og Bon-Fire specielt til dig, der ved, at en grill ikke bare er en grill, og som elsker at skabe gode madoplevelser ved grillen – hele året rundt.

Filosofien bag GrillGrill er kompromisløs kvalitet til en fair pris og ethvert budget. I GrillGrill-serien finder du derfor grill i flere prisniveauer og ikke mindst til forskellige behov. GrillGrill er designet af førende grilleksperter og bygget fra bunden af branchens bedste. Du kan få GrillGrills produkter enten helt i rustfri stål eller i sort eller olivengrå. GrillGrills Lux-serie fås med 3 eller 5 brændere placeret således, at du både har bag- og sidebrændere. Det giver en jævn grillning på hele grillristens overflade, hvorved du er sikret mad, der grilles ens på hele overfladen, uanset hvor det lægges på grillen. Som noget helt unikt er den ene af brænderne en turbobrænder, som giver hele 50% mere effekt. Det er en egenskab, der hidtil ikke er set på det danske marked.

En GrillGrill til alle

Der er flere forskellige GrillGrill modeller at vælge mellem, så du er sikker på at finde den grill, der passer til lige netop dit behov.

F.eks. er den praktiske Handy GrillGrill perfekt, hvis du leder efter en grill, som er nem at tage med på farten. GrillGrill Compact derimod er som skabt til livet på altanen eller i den lille gårdhave med de praktiske sideborde, der kan klappes ned, så grillen ikke optager unødig plads.

Den smarte Casual GrillGrill er det rigtige valg, hvis du leder efter en simpel grill, som også giver mulighed for både sideblus og skab. Drømmer du derimod om at få en grill, der kan det hele, er GrillGrill Lux-serien det helt rigtige valg for dig! Her får du glæde af materialer, funktioner og gennemførte detaljer, som normalt kun findes på markedets dyreste modeller. Og så endda uden at brænde hele bøf-budgettet af.

Stort udvalg af grilltilbehør

Det er dog ikke kun grill, det solide brand har skabt. GrillGrill producerer ligeledes et stort og varieret udvalg af grilltilbehør. Der er fx både handsker og tangsæt til grillmesteren og et smart betræk til grillen. Elsker du pizza, er grillen også det helt rigtige sted at lave dem. Det kræver blot en pizzasten og en grillspade fra GrillGrill, så er du godt i gang. Er du til kylling, kan du lave den lækreste hele grillkylling ved hjælp af et rotisseri fra GrillGrill. Med andre ord er GrillGrill leveringsdygtig i alt, hvad der er lækkert at have af tilbehør til grillning.

Du kan kun købe GrillGrill hos XL-BYG

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk