RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

granit.dk

Sorter efter

GRANIT.DK leverer natursten fra hele verden

GRANIT.DK er en stærk leverandør til vores stærke byggemarkeder. Det danskejede firma har hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland og blev grundlagt i 2009. Med over 30 års erfaring inden for natursten er deres produkter et godt valg, når huset eller haven skal renoveres eller laves på ny.

GRANIT.DK importerer selv deres produkter hjem fra de vigtigste naturstensproducerende lande rundt omkring i hele verden. Her kan nævnes Kina, Indien, Brasilien, Tyskland, Italien, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Tyrkiet, Portugal og Spanien.

Kvalitetssikkert sortiment af udendørssten

Produktprogrammet fra GRANIT.DK, som er tilgængeligt i alle XL-BYG byggemarkeder, består af en bred vifte af udendørsprodukter til belægning i natursten.

Her er tale om alt fra grus, sand og stenmel til perlesten, ærtesten, nøddesten og granitskærver. Valget af den rette natursten til din gårdsplads, indkørsel eller til dekorativt brug i dine bede er helt op til din personlige smag for et naturligt look i uderummet.

Vælg natursten med tanke på miljøet

Natursten (granit, marmor, skifer, terrazzo og basalt) er et af de produkter, vores jord har gjort tilgængelig for os mennesker. Dette ønsker GRANIT.DK at værne om på bedste vis, og det kan mærkes i deres fokus på miljøet som leverandør til XL-BYG.

Der har i de seneste år været meget fokus på miljøet i det meste af verden, og da GRANIT.DK stenene jo er meget tunge, prøver virksomheden at have fokus på begrænsning af selve transporten på vej og til havs. Det er spændende som samarbejdspartner at mærke deres passion for at finde ud af, hvor vi kan sætte ind i transporten og gøre den bedre for miljøet i balance med fragtpriser og arbejdsmiljø.

GRANIT.DK har i dag desuden forskellige adresser for produktion, lager og kontor, som gør, at de ikke flytter for meget rundt på deres produkter, som i sagens natur er meget tunge. Dette betyder mindre fragt og lavere miljøbelastning, som er et fokus, du er med til at støtte ved køb af GRANIT.DK natursten.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk