RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

gardena

Gardena
Sorter efter

GARDENA er et tysk selskab med base i Ulm, som er repræsenteret i mere end 80 lande over hele verden. GARDENA er vokset til at blive et af de mest foretrukne varemærker i forbindelse med havepasning blandt hus- og haveejere, fordi de tilbyder et enormt udvalg af alt, hvad en haveentusiast har brug for. GARDENA tilbyder både vandingssystemer, pumper, havebassiner, haveredskaber, jordbearbejdning og meget mere.

Innovation og kvalitet fra GARDENA

GARDENA blev etableret tilbage i 1961 af to initiativrige mænd, Werner Kress og Eberhard Kastner. De startede deres virksomhed op som importører af haveredskaber fra Frankrig. De slog endeligt igennem i 1968, hvor de præsenterede det såkaldte Original GARDENA System, som består af de orange koblingsmuligheder, vi kender fra vandhanekobling, slangekobling samt vandingstilbehør. I dag har næsten alle haveejere et af disse orange redskaber, som er blevet en tidløs klassiker. Sidenhen var de i 1973 nogle af de første, der introducerede kabelfrit arbejde for senere hen i midten af firserne at præsentere intelligent og fuldautomatisk havevanding. I 2007 lancerede de AquaContour-sprinkleren, der var den første sprinkler med hukommelse. Blandingen af innovation og høj kvalitet har dermed gjort GARDENA til et globalt anerkendt mærke inden for havepasning.

GARDENA Og Husqvarna

I 2007 blev GARDENA en del af Husqvarna Group og er sidenhen blevet et af koncernens vigtigste forbrugermærkevarer over hele verden. Eftersom GARDENA hører under Husqvarna er miljøbeskyttelse et vigtigt punkt for GARDENA. De tillægger miljøsikkerhed meget stor betydning på deres produktionssteder og søger at forbedre deres miljøforholdsregler i virksomheden.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk