RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

frøslev træ

Sorter efter

Frøslev Træ A/S – Træ til tidens byggeri

Frøslev Træ A/S er en moderne virksomhed i konstant udvikling. Med base i Sønderjylland produceres der et stort udvalg af træprodukter til både gør-det-selv forbrugeren samt det professionelle marked. Med rådgivning til arkitekter og entreprenører er virksomheden med til at sætte sit præg på nyskabende byggerier helt eller delvist af træ.

Frøslev Træ A/S er specialister i forarbejdning og forædling af træsorter som eks. fyr, gran og sibirisk lærk og samtidig Danmarks største producent af trykimprægneret træ. Træet imprægneres naturligvis efter gældende NTR-standarder, således der tages størst muligt hensyn til miljøet.

Moder til flere kvalitetsbrands

Til produktpaletten hører en række brands – FT Systemhegn, som er et unikt hegnsystem, der kan kombineres og designes alt efter ønske og behov. Brug det til at skabe rum i haven, en hyggelig læ-krog eller afgrænsning i skel. – FT Interior, som er en serie af loftspaneler og gulvbrædder til indendørs brug og – FT Exterior, der dækker over malet facadetræ som multibrædder mv. i høj kvalitet. Derud over findes en lang række af facadeprofiler, både de klassiske Klink profiler, traditionelle Blokhusprofiler og mange flere. Og til at fuldende en flot have, leveres også et bredt sortiment af terrasse profiler.

Frøslev Træ A/S leverer bæredygtige produkter

Hos Frøslev Træ A/S vægtes miljø og bæredygtighed rigtig højt, og virksomheden er både FSC og PEFC certificeret. Der satses stort på alternative imprægneringsmetoder; OrganoWood er kiselbaseret (fossileret) træ, der imprægneres helt uden brug af giftige stoffer og ThermoWood er varmebehandling af træ, baseret på høj temperatur kombineret med damp. Fra naturens side findes der desuden træarter, der er imprægneret ”på egen hånd” – Sibirisk Lærk og Western Red Cedar er to træsorter, forhandlet af Frøslev Træ, som ikke behøver yderligere behandling.

Frøslev Træ A/S er en danskejet familievirksomhed, der startede som savværk tilbage i 1931. I dag beskæftiger virksomheden godt 100 engagerede og specialiserede medarbejdere, der med stolthed i stemmen kalder sig for trænørder.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk