RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

fermacell

Sorter efter

Fermacell leverer slagfast og skruefast fibergips

Fermacell fibergipsplader er en let vægkonstruktion, der ikke går på kompromis med styrken. Med bare ét lag Fermacell Fibergips opfylder du ofte både lyd- og brandkrav. I situationer, hvor en kombination af træ-og gipsplader eller 2-lags gips, normalt ville blive brugt, er et enkelt lag nok, hvis du bruger Fermacell fibergipsplader. Du får med andre ord en ’rigtig’ væg med kun ét lag fibergips. Det betyder mindre arbejde og færre omkostninger til dig.

Fermacell Fibergipsplader er både slagfaste og skruefaste. De kan for eksempel holde 30 kg i én skrue uden plugs og 50 kg med plugs.

Hvad er den lavet af?

En Fermacell fibergipsplade er en gipsplade, der er består af 80% gips med en forstærkning af 20% papirfibre, der tilsættes under højt tryk. Råstofferne blandes med vand og presses derefter til en ensartet fibergipsplade. Dette opnås helt uden brug af bindemidler.

Optimale til skillevægge

Står du og skal lave et ekstra værelse derhjemme, kan en skillevæg være en rigtig god løsning. Her er det oplagt at lave en let vægkonstruktion, hvor overfladen er af fibergips. Fibergipsplader er også perfekte som beklædning til lofter. Når gipspladerne er monteret, kan man male pladerne, så væggene står flotte og glatte i den farve, man ønsker. Med fibergipsplader fra Fermacell kan du også vælge at beklæde gipspladerne med glasvæv, tapet eller vægfliser. Alle disse muligheder siger noget om, hvor fleksible fibergipsplader er som beklædningsmateriale.

Fermacell klæbefuge til retkantede fibergipsplader

Du har muligheden for at klæbe retkantede Fermacell fibergipsplader sammen. Det gøres med Fermacell klæbefuge, der kommer i en praktisk patron på 310 ml lige til at putte i din fugepistol. Du bruger Fermacell klæbefuge til at lime retkantede fibergipsplader sammen, og du kan bruge den til både loft og væg. Ved brug af 3 mm klæbestreg, har Fermacell klæbefuge en rækkevidde på 15 m pr. patron. Klæbefugen påføres den monterede plade, hvor du støder den næste plade tæt op imod. Der vil være lidt overskydende klæbefuge, som bliver presset ud af samlingen. Den fjernes dagen efter.

Størrelse på plader og fugeklæber

Fermacell fibergips findes i forskellige varianter. Hos XL-BYG kan du vælge mellem Fermacell fibergipsplader med fire-sidet spartelkant eller den klassiske med retkant. Du kan vælge imellem flere forskellige størrelser.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk