RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

eva solo

Sorter efter

Eva Solo er elegante og funktionelle produkter

Det er over hundrede år siden, at Eva Solo A/S blev grundlagt. Udgangspunktet for Eva Solo var funktionelle køkkenredskaber i høj kvalitet til den hjemmegående husmor. Som årene skred frem og kvindernes rolle i hjemmet ændredes, påbegyndte Eva Solo rejsen mod funktionelle køkkenredskaber, der ikke blot er smukke i sin udformning, men også med til at lette den moderne kvindes hverdag. I dag er Eva Solo kendt for det funktionelle design, der altid udvikler sig synkront med det moderne hjem.

Bred vifte af Eva Solo grill

Eva Solo grill har et stort produkt sortiment, der blandt andet indeholder gasgrill og kulgrill i yderst elegant design. Således har Eva Solo nok engang skabt et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design. Du kan få en Eva Solo gasgrill i kegleform, hvortil der kan tilkøbes et stegelåg eller en gasgrill i en mere traditionelt rektangel udgave. Du kan også få en bordgrill i et smukt og simpelt design, der indbyder til mange lange aftener ved bordet eller hyggelige stunder på picnic i det fri.

Eva Solo grilltilbehør

Som da Eva Solo startede er fokus stadig på også at skabe køkkenredskaber, der kan gøre madlavningen lettere i hverdagen. En lang grillpensel til pensling af kød og grøntsager samt grillsæt til at vende både bøffer, pølser, grønt og fisk på den mest hensigtsmæssige måde er derfor også en del af sortimentet. Elsker du pizza, kan det anbefales at anvende en pizzasten i din Eva Solo grill, hvorpå pizzaen placeres. Det giver næsten den samme lækre bund, som man kender det fra de italienske pizzaovne.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk